Sevdim Seni Bir Kere Yağmur Çokgenç kimdir?

Sevdim Seni Bir Kere Yağmur Çokgenç kimdir?
Focus Film imzalı yeni günlük dizi Sevdim Seni Bir Kere çok yakında Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Dizinin başrol oyuncusu Yağmur Çokgenç kimdir?

Star TV ekranlarına yepyeni bir günlük dizi geliyor! Gençlik temalı Sevdim Seni Bir Kere dizisi 9 Eylül Pazartesi itibariyle haftaiçi her gün Star TV ekranlarında yayınlanacak. Focus Film imzalı günlük dizide başrol oyuncularından biri olan Yağmur Çokgenç kimdir? Hangi karakteri canlandıracaktır? Dizinin konusu ve karakterlerini yakından tanıyalım. 

YAĞMUR ÇOKGENÇ KİMDİR?

Sevdim Seni Bir Kere dizisinde Aslım karakterine hayat verecek oyuncu Yağmur Çokgenç 1 Ocak 1999 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Burada büyümüş ve üniversite eğitimine Psikoloji bölümünde devam etmektedir. Oyunculuğa geçen sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Cansu karakteriyle adım atan Çokgenç bu sezon ise Sevdim Seni Bir Kere isimli günlük dizinin kadrosuna katılmıştır. İlk başrol deneyimini bu diziyle yaşayacak oyuncu daha önce Sinemanın Kral ve Kraliçesi yarışmasına katılmış ve buradan Kraliçe olarak ayrılmıştır. Böylelikle Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almaya hak kazanmıştır. 

SEVDİM SENİ BİR KERE DİZİSİ KONUSU

İzmir’den Ankara’ya üniversite okumaya gelen Aslım (Yağmur Çokgenö) daha ilk günden Ozan (Oğuzhan Kayra Koç) ile takışır. Ozan, asi ve öfkeli bir gençtir. Tecrübesiz ama inatçı Aslım ile aşkları ise bir o kadar fırtınalı ve tutkulu olur. Gençlerimiz sadece aşkları ile sınanmaz. Onların karşılaşması aileler arasında yıllar önce kapatılan defterleri de açar.  Hırs, kibir, fedakarlık, sosyo ekonomik farklar, yalanlar ve geçmişten gelen sırlar hem iki gencin hem de ailelerin hayatlarını alt üst edecek, küllenen, üstü kapanan gerçekler birer birer ortaya çıkacak ve bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Oyuncu kadrosunda; Yağmur Çokgenç, Oğuzhan Kayra Koç, Gonca Yakut, Volkan Murat Benli, Didem Aygün, İrfan Kılınç, Nur Yazar, Nevzat Can Rüzgar, Şifanur Gül, Berk Bakioğlu, Sevgi Temel, Yağmur Ilgım Öztekin, Tuana Tuzman, Zeynep Şirin Giobbi, Zafer Güllü, Önder Atakanlı, Pervin Balcı gibi isimlerin bulunduğu merakla beklenen gençlik dizisi Sevdim Seni Bir Kere 9 Eylül Pazartesi itibariyle haftaiçi her gün saat 17:00'da Star TV ekranlarında!

03-09-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar