Sevdim Seni Bir Kere’nin Başrol Oyuncusu Oğuzhan Kayra Koç’un Diziden Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı?

Sevdim Seni Bir Kere’nin Başrol Oyuncusu Oğuzhan Kayra Koç’un Diziden Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı?
Star Tv’de hafta içi her gün ekrana gelen günlük dizi Sevdim Seni Bir Kere’de Ozan karakterini canlandıran Oğuzhan kayra Koç diziden neden ayrıldı? İşte detaylar!

Kanallarda yayınlanan günlük diziler başarılı olduklarında bu dizilerde rol alan oyuncular bir anda yıldızlaşabiliyor ve daha üst düzey yapımlarda rol almaya başlayabiliyor. Günlük dizilerin her ne kadar çalışma şartları ve bütçeleri yetersiz olsa da yine de iyi bir hikaye ve birbiriyle uyumlu bir cast oluşturabilirlerse dizi başarılı olabiliyor ve oldukça iyi reytinglere ulaşabiliyor. Hemen her kanalın bir ya da daha fazla günlük dizisi bulunuyor. Star Tv’de ekranlara gelen ve Focus Film tarafından hazırlanan Sevdim Seni Bir Kere adlı günlük dizide seyircinin ilgiyle takip ettiği günlük dizilerden biri. Sevdim Seni Bir Kere seyirci tarafından ilgiyle seyredilirken dizide yaşanan şok bir gelişme bir anda gündeme bomba gibi düştü. Dizinin başarılı başrol oyuncusu Oğuzhan Kayra Koç’un diziden ayrıldığı açıklandı. İşte detaylar!

Oğuzhan Kayra Koç Neden Ayrıldı?

Star Tv’nin Focus Film imzalı günlük dizisi Sevdim Seni Bir Kere’de şok bir gelişme yaşandı. Oyuncu kadrosunda Berk Bakioğlu, Şifanur Gül, Gonca Yakut, Volkan Murat Benli, Çağdaş Serter, Önder Atakanlı ve Oğuzhan Kayra Koç’un rol aldı dizinin yapımcılığını Nilgün Sağyaşar üstleniyor. Dizide Ozan karakterini canlandıran Oğuzhan kayra Koç’un diziden şok bir şekilde bir anda ayrılması dizinin sevenlerini üzerken oyuncunun neden ayrıldığı da ortaya çıktı. Başarılı oyuncunun Sevdim Seni Bir Kere’den neden ayrıldığını yakın çercesine, mental olarak yorulduğunu ve biraz dinlenmek istediğini söylediği iddia edildi. Oyuncunun ayrılığına üzülen hayranlarının “diziye geri dön” çağrıları yaptığı oyuncunun dünyayı saran koronavirüs sebebiyle evinden dışarı çıkmadığı ve evinde dinlendiği öğrenildi.

Oğuzhan Kayra Koç Kimdir?

28 Ocak 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen Oğuzhan kayra Koç ilk orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Oyuncu henüz 14 yaşındayken tiyatro oyunlarında rol almaya başlamıştır. Ankara Akademi Sanat Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi alan genç oyuncu kendini geliştirebilmek için bazı isimlerden de oyunculuk dersleri almıştır. Daha sonra dizilerde rol almak için İstanbul’a taşınan Oğuzhan kayra Koç pek çok dizi ve tiyatro oyunlarında rol almıştır. Rol aldığı dizilerden bazıları şunlardır. Vatanım Sensin, Hayat Şarkısı, Umuda Kelepçe Vurulmaz. Oyuncu Sevdim Seni Bir Kere adlı yapımda ilk başrolünü oynamıştır.

24-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar