Sevdim Seni Bir Kere Dizisinde İki Ayrılık Daha!

Sevdim Seni Bir Kere Dizisinde İki Ayrılık Daha!
Star Tv’nin günlük dizisi Sevdim Seni Bir Kere’de daha önce yaşanan iki ayrılığa ek olarak iki oyuncu daha diziyle yollarını ayırdı. İşte haberin detayları!

Star Tv’de gündüz kuşağında ekrana gelen ve günlük olarak yayınlanan Sevdim Seni Bir Kere adlı dizide son günlerde bir şeyler oluyor. Focus Film tarafından hazırlanan dizinin yapımcılığını günlük dizilerin usta ismi Nilgün Sağyaşar üstleniyor. Dizi son günlerde oyuncu kadrosunda yaşanan ayrılıklarla bir anda gündeme geldi. Daha önce başrol oyuncusu dahil iki ismin diziyle yollarını ayırmasının ardından şimdi de diziden iki isim daha ayrıldı. Günlük yayınlanan bir dizide peş peşe dört oyuncunun diziye veda etmesi normal karşılanmazken daha önce diziden ayrılan başrol oyuncusu Oğuzhan Kayra Koç’un yorulduğu için diziye veda ettiği oyuncu tarafından açıklanmıştı. Şimdi ise dizide iki önemli karakteri canlandıran başarılı oyuncular Nur Yazar ve İrfan Kılınç diziyle yollarını ayırdı. İşte haberin detayları!

Sevdim Seni Bir Kere’de Yaprak Dökümü Sürüyor!

Star Tv’de hafta içi her gün saat 17. 00’da ekrana gelen ve günlük olarak yayınlanan sevdim Seni Bir Kere kanalın günlük yayınlanan tek dizisi. Dizi Focus Film tarafından hazırlanırken oyuncu kadrosunda Berk Bakioğlu, Şifanur Gül, Gonca Yakut, Volkan Murat Benli, Zeynep Şirin Giobbi, Önder Atakanlı, Pervin Balcı, Nur Yazar ve İrfan Kılınç gibi oyuncular yer alıyor. Yönetmenliğini Bergüzar Demiroğlu ve Mihriban Şahin’in yaptığı Sevdim Seni Bir kere 144. Bölümünde ve dizinin kemikleşmiş belli bir seyirci kitlesi bulunuyor. Ancak son günlerde diziden oyuncular peş peşe ayrılıyor. Bunun sebebinin hikaye mi yoksa başka bir neden mi olduğu hakkında bir açıklama yapılmazken daha önce Yağmur Çokgenç ve başrol oyuncusu Oğuzhan Kayra Koç diziyle yollarını ayırmıştı. Kayra Koç yorgun olduğu gerekçesiyle diziden ayrılmıştı. Şimdi ise dizide rol alan Nur Yazar ve İrfan Kılınç diziye veda etti. İki oyuncunun neden ayrıldığı ise bilinmiyor.

Nur Yazar Kimdir?

7 Ocak 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Nur Yazar Ankara Üniversitesi Dil tarih Coğrafya Fakültesinden mezun olmuştur. Oyuncu ilk olarak kamera karşısına 2007 yılında Yeni Evli adlı diziyle geçmiştir. Oyuncunun asıl parladığı dizi ise ATV ekranlarında yayınlanan Aşk ve Mavi adlı dizi olmuştur. Dizide Fatma karakteriyle seyirci tarafından sevilen oyuncu performanssıyla da göz doldurmuştur. Oyuncu daha sonra Sevdim Seni Bir Kere adlı günlük dizide rol almıştır.

30-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar