Seversin Dizisi Oyuncuları Okuma Provasında Buluştu

Seversin Dizisi Oyuncuları Okuma Provasında Buluştu
Kanal D ekranlarında yaz sezonunda seyirciyle buluşacak ve İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün başrolünde yer aldığı Seversin dizisi oyuncuları okuma provasında buluştu

Televizyon kanalları şu sıralar yaz sezonu dizleri için yoğun bir çalışma temposunda. Yaz aylarının yaklaştığı, havaların ısınmaya başladığı bu günlerde kanallar sezon arası veren ya da final yapacak yapımların yerini yenileriyle doldurmak için yoğun bir tempoda çalışıyorlar. Bu kanalların başında gelen Kanal D ise farklı bir heyecanı daha yaşıyor. Şu ana kadar hep yapım şirketlerine iş sipariş eden ve bu dizileri yayınlayan kanal ilk defa kendi bünyesinde bir projenin çalışmalarını yürütüyor. Kanal D İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan ve yaz sezonunda yayınlanacak romantik komedi dizisi Seversin’de set öncesi son hazırlıklar yapılıyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin okuma provası ise bugün gerçekleştirildi. Bütün oyuncuların eksiksiz bir şekilde katıldığı prova sonrası ekibin sete çıkacağı öğrenildi.

Seversin Oyuncuları Toplandı

Kanal D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak romantik komedi türündeki Seversin dizisinin oyuncuları bugün okuma provasında bir araya geldi. Kanal D iç yapımlar ekibi tarafından hazırlanan ve Serdar Gözelekli’nin yönetmen koltuğunda oturduğu, Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın senaryosunu kaleme aldığı Seversin ekibi set öncesi bir araya gelerek okluma provası yaptı. Burak Yörük ve İlayda Alişan’ın başrollerini oynayacağı dizinin okuma provasının gayet samimi ve neşeli bir ortamda gerçekleştiği öğrenildi. Genç kızların romantik prensi, oyuncu Tolga Tuna ile güzeller güzeli Asya’nın aşkını seyirciyle buluşturacak olan dizinin teasırı geçtiğimiz günlerde yayınlanmış ve seyirciler diziyi heyecanla beklemeye başlamıştı. Dizinin okuma provalarının ardından set için gün belirleyeceği ve ilk bölüm çekimlerine başlayacağı öğrenildi. Seversin dizisinin Kanal D ekranlarında en geç mayıs ayı sonunda ekrana gelmesi bekleniyor.

Seversin Oyuncuları Kimeler

Kanal D ekranlarında yayınlanacak yaz sezonu dizilerinden biri olan seversin romantik komedi türünde ve iki genç insanın aşkını anlatıyor. Dizide İlayda Alişan ve Burak Yörük başrolü oynarken kadroda birbirinden ünlü başka oyuncular da yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Burak Yörük, İlayda Alişan, Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ozan Dağgez, Ergül Miray Şahin, İlkin Tüfekçi, Ceren Topçu, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Elif Çapkın ve Ceren Taşçı yer alıyor.

19-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar