Uğur Aslan ile Afara'nın 2. Bölüm Konukları Belli Oldu

Uğur Aslan ile Afara'nın 2. Bölüm Konukları Belli Oldu
Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Cuma gece yarısı ilk bölümü yayınlanan Afara’nın ikinci bölüm konukları belli oldu.

Televizyon seyircileri geçtiğimiz hafta yeni bir programla tanıştılar. 15 Nisan Cuma gecesi ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciye merhaba diyen müzik eğlence türündeki Afara seyirci tarafından oldukça sevildi. Son zamanların reyting rekortmeni dizisi Yargı’da Eren Komiser karakterini canlandıran oyuncu Uğur Aslan’ın sunuculuğunu yaptığı program ilk bölümünde stüdyoda bulunan seyircilere ve ekran başındakilere keyifli anlar yaşattı. Saat 00.15’te ekrana gelen program bir zamanların en çok seyredilen şov tarzı programlarının aynısı olmasıyla dikkat çekerken programda sunucu Uğur Aslan ve konukları hem keyifli ve samimi sohbetleriyle hem de müzikleriyle seyirciye keyifli anlar yaşattı. İlk bölümü oldukça başarılı ulunan programın bu hafta cuma akşamı ekrana gelecek 2. Bölümünün konukları belli oldu.

Afara’nın 2. Bölüm Konukları Kim?

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan ve ilk bölümü yayınlanan Uğur Aslan’ın sunduğu Afara bu Cuma gece yarısı yine keyifli bir program için seyirciyi bekliyor. Son zamanlarda bu tür eğlence programlarına imza atan Poll Production tarafından hazırlanan program bu tür programlara ilgi gösteren seyirciler için oldukça cazip bir alternatif oluşturuyor. İlk bölümde neşeli anlara imza atan program ekibi ikinci bölümde de aynı başarıyı ve daha fazlasını hedefliyor. Programın ikinci bölüm konuklarını ise, ünlü sunucu Esra Erol, başarılı oyuncu Barış Falay ve ünlü şarkıcı ve müzisyen Toygar Işıklı oluşturuyor. Seyirciye keyifli ve eğlenceli bir sohbet ve müzik dolu dakikalar vadeden yeni program Afara bu cuma akşamı saat 00.15’te Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Afara Ne Demek?

Kanal D ekranlarında cuma geceleri yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümü seyirci tarafından beğenilen Afara şov tarzı programlardan biri olarak dikkatleri çekti. Daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show’a format olarak oldukça yakın olan programın sunuculuğunu Uğur Aslan yapıyor. Programın ilk bölümü seyirci tarafından beğenilirken adı da oldukça merak konusu oldu. Seyirciler programın adı olan Afara’nın ne demek olduğunu internette araştırmaya başladılar. Peki Afara ne demek? Afara kelimesi, harman yerinde toprağa karışıp kalan taneler anlamına gelmektedir. Aynı zamanda harman yerindeki ürünlerin taş ve toprakla karışan kalıntısı ve bahçe ve bostanlardaki kalıntı, bir şeyin en son kalan döküntüsü anlamına gelmektedir.

19-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar