Sevinç Kumaş Zalim İstanbul’da

Sevinç Kumaş Zalim İstanbul’da
Kanal D'de ekranlara gelen Zalim İstanbul kadrosunu yeni oyuncularla güçlendirmeye devam ediyor. Başarılı oyuncu Sevinç Kumaş Zalim İstanbul’un kadrosuna katıldı. İşte detaylar!

Hayatımız resmen alt üst oldu. Koronavirüs bir ortaya çıktı her şey tepetaklak oldu. Diziler bitti, film çekimleri durdu, hastaneler doldu taştı, lokantalar dahi kapatıldı. Tüm dünyada her gün yüzlerce ölüm vakası gerçekleşmeye başladı. Hal böyle olunca küçük haberler bile bir anda hayata yeniden dönüş gibi algılanmaya ve umut vaat etmeye başladı. Özellikle dizilerin çekimlerin durması ve dizilerin yayınlanmamaya başlaması evde iyice bunalan insanları daha da zor durumda bıraktı. Tam da böyle bir ortamda belki her şey kısa zamanda düzelir dedirten bir gelişme yaşandı. Kanal D ekranlarında iki sezondur yayınlanan Zalim İstanbul’a katılan yeni oyuncu bir anda gözlerin bu habere ve diziye çevrilmesine sebep oldu. İşte zalim İstanbul’a katılan oyuncu ve haberin detayları!

Sevinç Kumaş Zalim İstanbul’da!

Uzun bir süre ekranlarda yer almayan ve dinlenmek istediği için dizilere ara veren güzel oyuncu Sevinç Kumaş Zalim İstanbul’un oyuncu kadrosuna katıldı. Başarılı oyuncu son olarak İki Dünya Arasında adlı yapımda rol almış ve daha sonra dizilerde rol almaya ara vermişti. Oyuncu “oynadığım karakterden uzaklaşmak istedim. Bol bol seyahat etme fırsatı buldum. Yoğun çalışma temposundan zaman ayıramadığım ailem ve arkadaşlarımla vakit geçirdim. Dünya sinemasına büyük ilgim var ve bu süreçte kaçırdığım filmleri izledim” ifadelerini kullanmıştı. Zalim İstanbul’da Başak karakterine hayat veren Sevinç Kumaş dizilerin koronavirüs sebebiyle ara vermesinden dolayı şu sıralar evinde ve dizilerin yeniden setlere dönmesini sabırsızlıkla bekliyor. Kumaş koronavirüsten korunmak için elinden geldiğince tedbir aldığını söylüyor.

Zalim İstanbul Beni Kucakladı!

Zalim İstanbul’la birlikte yeniden setlere dönen Sevinç Kumaş dizide Başak karakteriyle seyirci karşısına çıkarken diziyle ilgili düşüncelerini de dile getirdi. Kumaş “kitlesi kemikleşmiş bir projeye sonradan dahil olmak… İnsanda ufakta olsa bir tedirginlik yaratıyor. Ve tabi ki seyircinin karakteri benimseyip, bağrına basması önemliydi. Ekip şahane bir karşılamayla beni kucakladı” ifadelerini kullanırken Zalim İstanbul’un seyirci kitlesinin inanılmaz olduğunu da vurguluyor. 1984 yılında İzmir’de dünyaya gelen güzel oyuncu İki Dünya Arasında adlı diziyle tanınmıştır. Oyuncu şu ana kadar İstanbul Hatırası, Karakol, Şüphe, Derdest, Kavak Yelleri, Ey Aşk Nerdesin, İki Dünya Arasında adlı yapımlarda rol almıştır.

22-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar