Zalim İstanbul dizisi oyuncu kadrosuna Sevinç Kumaş da katıldı!

Zalim İstanbul dizisi oyuncu kadrosuna Sevinç Kumaş da katıldı!
Ekranların sevilen dizilerinden bir olan Zalim İstanbul dizisi yeni transferlerle kadrosunu genişletiyor. Zalim İstanbul dizisine Sevinç Kumaş da katıldı!

İzleyicinin ilgisini çekmeyi başaran Zalim İstanbul dizisi yeni karakterlerle kadrosunu genişletiyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'a başarılı oyuncu Sevinç Kumaş Başak karakteriyle dahil oldu. Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay gibi ünlü oyuncuları genç kuşağın yıldızları Berker Güven, Bahar Şahin, Ozan Dolunay, Simay Barlas ve Sera Kutlubey ile buluşturan dizinin kadrosuna Oğuz Peçe'nin ardından Sevinç Kumaş katıldı. Sevinç Kumaş'ın dizide evin yardımcısı rolünde olan Nurten'in kızı Başak karakteriyle yer alacağı öğrenildi.

Zalim İstanbul'un konusu nedir?

Avşar Film tarafından çekilen ve yapımcılığını Şükrü Avşar'ın üstlendiği Zalim İstanbul dizisi sezona iddialı bir giriş yapmıştı. Sırma Yanık, Aysun Erdoğan ve Seda Çakır Avunduk'un kaleme aldığı senaryoda iki ailenin sırlarla dolu hikayesi konu edildi. Kanal D'de başarılı bir şekilde yoluna devam eden Zalim İstanbul'un ana hikayesini, Antakya’da üç çocuğu ve kayınvalidesi ile yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan Agah Karaçay ve ailesi ile yollarının kesişmesi oluşturuyor. İki Antakyalı ailenin bu şekilde karşılaşması ve herkesten sakladıkları sırlarıyla ilgili imtihanları da yeni başlıyor. Karaçayların dışarıdan görünen güçlü, ihtişamlı ve renkli hayatı, bilinenin tersine tehlikeli sırlar barındırırken; Seher’in ailesi ile birlikte Karaçay Köşkü’ne yerleşmesiyle yaşanacaklar, iki aileyi de temelden sarsıyor. Zalim İstanbul dizisi 29. bölümü ile 3 Şubat pazartesi saat 20:00'da Kanal D ekranlarında olacak.

Sevinç Kumaş kimdir?

Fikret Kuşkan gibi usta oyuncuların yer aldığı ve başarılı bir sezon geçiren Zalim İstanbul dizisine yeni karakterlerin katılması diziye hareket kattı. Sevilen oyuncu Oğuz Peçe'nin ardından Sevinç Kumaş'ın da Zalim İstanbul kadrosunda olması seyircileri sevindirdi. Zalim İstanbul'a Başak karakteriyle dahil olan Sevinç Kumaş, 1984 İzmir doğumlu. 2007 yılında oyunculuğa başlayan Kumaş bu tarihten itibaren birçok dizide yer aldı. Sevinç Kumaş, İki Dünya Arasında, İstanbul Hatırası, Karakol, Şüphe, Kavak Yelleri, Ey Aşk Nerdesin? gibi yapımlarda başarılı bir oyunculuk sergiledi. Oyuncu Sabahat Kumaş, Sevinç Kumaş'ın kardeşidir.

29-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar