Şevkat Yerimdar'ın 10. bölümü yayınlandı.

Şevkat Yerimdar' 10. bölümü yayınlandı.
Şevkat Yerimdar merakla beklenen 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bakalım merakla beklenen 11. bölümde neler olacak. 10. bölümde Şevkat ve Esin yakınlaşması gözlerden kaçmadı. Sevilen dizi ile ilgili detaylar yazımızda.

Fox Tv ekranlarında yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Şevkat Yerimdar dizisinin son bölümü dün akşam izleyicisiyle buluştu. Sevilen dizinin 11. bölümü 4 Ağustos Cuma akşamı Fox TV’de olacak.Sevilen diziyi her cuma Canlı tv'den keyifle izleyebilirsiniz.
Dizinin başrollerini Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon, Murat Akkoyunlu, Suzan Aksoy ve Pascal Nouma’nın paylaşıyor.

Şevkat Yerimdar 10. Bölümde neler oldu?
Şevkat’le yaptığı Ralliyi kaybeden Bora geçirdiği kazayı hafif atlatır. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali Bora yeni numaralarla Esin’e tekrar yaklaşır ve Şevkat’le aralarını açar. Şevkat ve Esinîn oturduğu evin önüne bırakılan bir bebek Esin’le Şevkat’i tekrar birbirine yaklaştırır. İkili bebeğin annesi bulunana kadar bebeğe birlikte bakmaya karar verirler. Fakat bu çokta kolay olmaz.  Polise evde bir bebek olduğunu ihbar edenler olunca işler iyice karışır.
İsmail, Tezene ile baş başa kalabilmek için bir plan yapar. Yaptığı plan sonucunda Gülperi ve Bozkır’ı konsere göndermeyi başarır. Ancak dahiyane planı sandığı kadar uzun soluklu olmaz. Beklenmedik olaylarla işler ters gider, plan yine fiyaskoyla sonuçlanır.
Şevkat kendisine hırsızlık kumpası yapanların izini tesadüfen de olsa bulmayı başarır ve peşlerine düşer. Artık kendisine kumpas kuran Bora ile burun buruna gelmek üzeredirler.

 

29-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar