Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı Ayrıldı

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı Ayrıldı
Magazin basını ve sosyal medyada Survivor aşıkları olarak bilinen Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı ayrılma kararı aldı.

Magazin dünyasının ünlü simalarından olan Nisa Bölükbaşı ile sevgilisi Barış Murat Yağcı ayrıldı. Survivor 2020’de aynı takımda yarışan ve yarışma sonrası birlikteliklerini açıklayan iki ünlü isim uzun süre aşk yaşamışlardı. Magazin basınında ve sosyal medyada sık sık haberleri yayınlanan ve haklarında yorumlar yapılan çiftin birlikteliklerinin ani bir şekilde bitmesinin sebebinin Barış Murat Yağcı olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda Nisa Bölükbaşı’na evlenme teklif eden ve ancak beklediği olumlu karşılığı alamayan Murat Yağcı’nın çıkardığı kitapta kullandığı ifadelerin ise ayrılığa zemin hazırladığı iddia edildi. Tv 8 ekranlarında yayınlanan 2020 Survivor’da birlikteliklerine başlayan çift yarışmanın bitmesiyle birlikte aşklarını yaşamaya başlamış ancak uzun süre bunu saklamışlardı. Daha sonra bu birlikteliği itiraf eden çiftin mutlu paylaşımları sık sık sosyal medyada gündem olmuştu.

Nisa Bölükbaşı: Noktaladık

Survivor aşıkları olarak bilinen ve oldukça mutlu bir tablo sergileyen Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı’nın ani ayrılıları magazin basını ve sosyal medyada geniş yer buldu. Nisa Bölükbaşı’nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla bu ayrılığı doğrulaması ise akıllara neler oluyor sorusunu getirdi. Nisa Bölükbaşı paylaşımında “Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Evlilik hayalleri kuran ve geçtiğimiz aylarda Nisa Bölükbaşı’na evlenme teklif eden Barış Murat Yağcı’dan ise ayrılıklarıyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Ayrılığa Ne Sebep Oldu?

2020 yılının Survivor’unda oldukça popüler olan ve yarışma süresince birbirlerini destekleyen ve koruyan Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı yarışma süresince aşk yaşıyorlar şeklindeki iddialara hiçbir zaman cevap vermemişlerdi. Yarışmanın sonunda bir süre daha bu ilişkiyi gizleyen ikili daha sonra birlikteliklerini itiraf etmişler ve aşk yaşamaya başlamışlardı. Geçtiğimiz aylarda Nisa Bölükbaşı’na evlenme teklif eden Yağcı bu teklife olumlu yanıt almamıştı. Aynı zamanda Barış Murat Yağcı’nın çıkardığı kitapta kullandığı ifadeler de ayrılığa zemin oluşturduğu iddia edildi. Murat Yağcı kitabında “yüzlerce kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtını dönüp uyumak bana tatmin veriyor” ifadelerini kullanmıştı. Gelen tepkiler üzerine ünlü isim sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak “20’li yaşlarımın başında kendi küçük çevremde yaşadıklarımı ve o döneme ait düşüncelerimi paylaştım” ifadelerini kullanmıştı. İkili arasındaki ayrılığa zemin hazırlayan unsurlardan birinin de bu olduğu iddia edilmişti.

09-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar