Sezen Aksu Serenay Sarıkaya'yı ikna edebilecek mi?

Sezen Aksu Serenay Sarıkaya'yı ikna edebilecek mi?
Güzelliği ve başarı dolu hayatı ile ekranların sevilen yüzü Serenay Sarıkaya için albüm teklifleri yağıyor. Peki Sezen Aksu Serenay Sarıkaya'yı ikna edebilecek mi?

Güzelliğinin yanı sıra oyunculuğu ve sesi ile de tüm dünyanın büyük beğenisi toplayan Serenay Sarıkaya için tüm sana dünyası kollarını sıvadı. Sesinin güzelliğinin uzun zamandır farkında olan sanat camiası Serenay Sarıkaya için albüm teklifleri yağdırmaya devam ediyor. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya gelen tüm teklifleri redderken, son çare olarak minik serçe Sezen Aksu adım attı. Bakalım duayen sanatçı minik serçe Sezen Aksu, genç yetenek Serenay Sarıkaya'yı ikna edebilecek mi?

ATV ekranlarının bir döneme damga vuran dizisi Adanalı ile karşımıza çıkan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, günden güne başarısına başarı katıyor.  Hatta Star Tv ekranlarının izlenme rekoru kıran başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Barış Falay, Taner Ölmez, Can Gürzap, Mine Tugay ve Şebnem Dönmez'in yer aldığı Medcezir dizisi ile adının tüm dünyaya duyurmuştu. Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra başka yeteneklerinin olduğu da bu dizi ile ortaya çıktı. Dizide hayat verdiği Mira karakteri ile sesinin güzelliğine tanık olan sanat dünyası, Serenay Sarıkaya için bir çok öneri ve teklifte bulunmuştu. Fakat güzel oyuncu kendisine yöneltilen tüm teklifleri reddetti. 

SEZEN AKSU, SERENAY SARIKAYA'YI İKNA EDEBİLECEK Mİ?

Son olarak TV8 ekranlarının severek izlenilen ses yarışması O Ses Türkiye'nin Yılbaşı Özel programına katılan Serenay Sarıkaya, söylediği şarkı ile tüm stüdyoyu yerinden oynattı. 4 jüri üyesi Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Murat Boz ve Hadise'yi döndürmeyi başardı. Hatta O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının ardından oyuncuya bir sürü albüm teklifi gittiğini fakat hepsini geri çevirdiğini dile getirdi. Bu başarılı ses ve güzelliği kaçırmak istemeyenlerden sonuncusu da DMC Genel Müdürü Samsun Demir oldu. Her fırsatta albüm çıkarmak istemediğini dile getiren Serenay Sarıkaya, Samsun Demir’den gelen albüm teklifine de olumsuz yanıt verince devredi. Tüm teklifleri reddeden Serenay Sarıkaya için son olarak Türkiye'nin duayen sanatçılarından Sezen Aksu devreye girdi. Duruma el atan minik serçe Sezen Aksu,  Serenay Sarıkaya’ya kendisiyle görüşmek istediği haberini gönderdi. Bakalım Sezen Aksu’nun bu teklifine genç oyuncu ne cevap verecek? Sezen Aksu, Serenay Sarıkaya'yı ikna edebilecek mi? Sorumuzun cevabı çok yakın bir zaman içerisinde yanıtını bulmuş olacak..

13-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar