Show TV'nin sevilen dizisi ''Kuzey Yıldızı: İlk Aşk''ın yeni bölümü ne zaman?

Show TV'nin sevilen dizisi ''Kuzey Yıldızı: İlk Aşk''ın yeni bölümü ne zaman?
Dizi çekimlerini durduran virüse rağmen sete çıkan Kuzey Yıldızı ekibi herkesi heyecanlandırdı Sete çıktıklarını duyuran Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Show Tv ekranlarında cumartesi akşamlarına damga vuran Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümleriyle sete çıktı. Dünyayı etkileyen ve dizi çekimlerini durduran korona virüsüne rağmen sete çıkan Kuzey Yıldızı ekibi dört gözle diziyi bekleyen hayranlarını heyecanlandırdı. Diziseverler sete çıktıklarını duyuran Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. 27. Bölümüyle ekrana uzun bir süre ara veren Kuzey Yıldızı ile ilgili sıcak gelişme haberimizde.

Show TV'nin sevilen dizisi ''Kuzey Yıldızı: İlk Aşk''ın yeni bölümü ne zaman?

4 milyon insana hayatı cehennem eden küresel salgından dolayı birçok dizi ve film çekimleri ileri tarihlere ertelendi. Hal böyle olunca dizilerin yeni bölümleri yerine kanallar ya film yayını ya da dizilerin tekrar bölümlerini ekranlara getirmeye başladı. Ancak tek tük de olsa bazı diziler tedbirlere uyarak yeni bölümleri çekmeye devam ediyor.

Nerde kalmıştık!

Show Tv ekranlarının en komik dizilerinden olan "Kuzey Yıldızı İlk Aşk” 27. Bölümüyle birlikte çekimlere ara vermişti. Başrollerinde; Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan, Toygan Avanoğlu, Merve Şen ve Zeynep Kankonde'nin yer aldığı diziden sevindirici haber geldi. Corona virüs nedeniyle çekimlere ara veren dizinin yönetmeni Ersoy Güler, bugün Instagram story'sinde sete çıktıklarını duyurdu. Ancak dizinin yeni bölümü olan 28. Bölümün tam olarak ne zaman yayınlanacağı öğrenilemedi. Önümüzdeki hafta yayınlanması muhtemel ''Kuzey Yıldızı: İlk Aşk", yeni bölümleriyle çok yakında Show TV'de! Keyifli seyirler

Kuzey Yıldızı Konusu Nedir?

Kuzey ve Yıldız aynı köyde doğup büyümüş ve gençliklerini yaşamış iki gençtir. Kuzey'i deli gibi seven Yıldız, aynı karşılığı göreceğini zannetmekle günlerini geçirmektedir. Aileler birbirinin dostu olduğu için iki gence söz yüzüğü takılır. Ancak üniversite okumak için İstanbul'a giden Kuzey, ilk aşkını gözden çıkararak yeni aşklar peşinde koşar. Durumu öğrenen köylü Kuzey'i defterden siler. Acısıyla baş başa kalan Yıldız hayata küsmüş bir genç kızdır artık. 20 yıl içerisinde Kuzey, âşık olduğu kadınla evlenip üç çocuk sahibi olur. Ancak kader ağlarını örer ve Kuzey, Yıldız'a yaşattığını yaşar. Karısı tarafından dolandırılarak terk edilir. Kuzey ve 3 kızı köye dönmekten başka çare bulamaz. Yıldız ise onu geri göndermeye, döndüğüne pişman etmeye ant içer. Kuzey gitmeyecek, Yıldız affetmeyecek, aileler de barışmayacaktır.

10-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar