Sıfır Bir Ekibinin Yeni Dizisi Sokağın Çocukları’nın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Sıfır Bir Ekibinin Yeni Dizisi Sokağın Çocukları’nın Yayın Tarihi Belli Oldu!
Blu Tv yepyeni ve iddialı bir diziyi daha seyircisiyle buluşturmak üzere. Sokağın Çocukları. Sıfır Bir Adana Ekibi tarafından hazırlanan Sokağın Çocukları ne zaman yayınlanacak?

Son dönemde televizyon kanalları kadar internet yayın platformları da dizilerle seyirciyi kendilerini takip etmeye çalışıyor. Bu kanallardan biri olan internet yayın platformu Blu Tv yine iddialı bir diziyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce Sıfır Bir Adana dizisini hazırlayan ekip tarafından hazırlanan Sokağın Çocukları adlı dizinin yine Sıfır Bir Adana dizisi gibi ses getirmesi bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Cengizhan Yurdutek, Burak Akyüz, Burak Şahin, Vedat Karahan, Melih Konuş, Mehmet Elmas, Emrullah Sürmeli, İbrahim Aksu Atlı ve Emrah Demir rol alıyor. Sıfır Bir Adana gibi yine Adana’da çekilen dizi, ekip tarafından daha önce de kullanılan Sıfır Bir Adana dizisinin setinde çekilecek. Ekibin hazırladığı bu yeni dizinin de ilk dizileri olan Sıfır Bir gibi fenomane dönüşeceği iddia ediliyor. Dizinin yayınlanacağı tarihi büyük bir merakla bekleyen seyirciye ise sonunda müjdeli haber geldi. İşte detaylar!

Sokağın Çocukları Ne Zaman Yayınlanacak?

İnternet yayın kanalı olan Blu Tv’de ekrana gelecek olan ve daha şimdiden seyircinin heyecanla beklediği ve başlayacağı günü iple çektiği Sokağın Çocukları adlı dizi kısa zaman sonra başlayacak. Sıfır Bir Adana dizisinin hazırlayanları tarafından hazırlanan ve daha şimdiden büyük bir kitleyi etkileyen dizinin Blu Tv’de 6 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacağı açıklandı. Bir süredir Adana’da çekimleri süren ve Sıfır Bir Adana oyuncu kadrosundan da yer alan oyuncuların yer alacağı diziden Blu Tv’nin oldukça umutlu olduğu ve büyük beklenti içinde oldukları açıklandı. Dizinin kendine has bir kitleyi kısa sürede edineceği bekleniyor.

Sokağın Çocukları Dizisi Konusu Ne?

Blu Tv ekranlarında 6 şubat akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak olan Sokağın Çocukları adlı dizi yine aynı ekip tarafından hazırlanan Sıfır Bir Adana dizisinin devam dizisi niteliğinde. Dizi, kanunların yetersiz kaldığı bir dünyada kendi adaletini sağlamak için mücadele veren gençlerin hikayesini anlatıyor. Sokağın Çocukları, adalet nedir, bir genç sokakta nasıl yaşar gibi sorulara cevap arıyor. Dizide anlatılacak hikayede karakterler iyi ya da kötü olarak nitelendirilmeden gri karakterler üzerinden anlatılacak. Sokağın Çocukları Dizisi’nin 6 Şubat Perşembe akşamı İnternet yayın kanalı Blu Tv’de ilk bölümüyle ekrana gelecek.

08-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar