Sıfırıncı Gün dizisinden bir değişiklik daha!

Sıfırıncı Gün dizisinden bir değişiklik daha!
Sıfırıncı Gün dizisi hayata tutunmak için değişiklikten değişikliğe koşuyor. Dizinin yayın gününün değişmesinin ardından bir değişiklik daha yaşandı.

TV8 ekranlarının büyük bir umutla hazırladığı dizi Sıfırıncı Gün, beklediği performansı alamadı. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı zengin oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Sıfırıncı Gün dizisi final öncesi son kozlarını oynuyor. Sıfırıncı Gün dizisinde üst üste iki değişiklik yaşandı...

Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener ve Berk Cankat gibi birbirinden başarılı isimleri kadrosunda barındıran Sıfırıncı Gün, yayınlandığı ilk günden bu yana reytinglerde istediği başarıyı elde edemedi. Reyting sıralamalarında alt sıralarda yer alan dizi için final haberleri konuşulurken hiç beklenmedik değişiklikler yaşandı. Sıfırıncı Gün, git gide kan kaybederken yapım şirketi düğmeye bastı. Geçtiğimiz günlerde yayın günü değişikliği yapılmıştı. Çarşamba günü TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan dizinin yayın günü Cuma akşamına alındı. Fakat bu adımda diziyi kurtaramayınca ikinci kez düğmeye basıldı. Çünkü Cuma günlerinin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkın'ı, Sıfırıncı Gün'ü gölgesinde bıraktı. Peki Sıfırıncı Gün dizisinin yayın günü mü değişti? Sıfırıncı Gün reytinglere yenik mi düştü? Sıfırıncı Gün final mi yapacak?

DİZİNİN ADI, YÖNETMENİ, YAYIN GÜNÜ HEPSİ DEĞİŞTİ!

TV8'in büyük umutlarla ekranlara getirdiği Sıfırıncı Gün, herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Reytingleri alt üst etmesi beklenen dizi, resmen reyting kurbanı oldu. Hal böyle olunca kanal ve yapım şirketi önemli bir değişiklik yapmak zorunda kaldı. Sıfırıncı Gün, Çarşamba gününden Cuma'ya alınmıştı. Şimdi ise Cuma akşamı yayınlanacak 5. bölümün ardından dizinin adı 'Birinci Gün' olarak değişecek. Adının yanı sıra dizinin konusu da değişiyor. Adı ve yayın günü değişen dizinin yeni yönetmeni de Suskunlar ve Ramo dizilerinin ünlü yönetmeni Çağatay Tosun oldu. 

Sıfırıncı Gün dizi ile ilgili ünlü müzisyen ve gazeteci Sina Koloğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Yeni adı, yeni yönetmeni ve yeni günü ile dizi yeniden başlıyor. TV8 işi 'Sıfırıncı Gün' bekleneni veremedi. Kanal radikal bir değişiklik yapıyor. Dizinin adı değişiyor ve Cuma günü 5. bölümden itibaren dizinin adı 'Birinci Gün' oluyor. Dizinin konusu değişiyor. 'Kendi içinde biten ve yeniden başlayan' dizi olarak değerlendiriliyor. Aynı kadro ile devam edecek. Yönetmen Çağatay Tosun olacak. Kulağıma gelen yönetmene güven tam. 'Başına geldiği dizileri yukarıya taşıyan yönetmen' yorumu yapılıyor.' ifadelerine yer verdi.

24-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar