Ünlü Şarkıcı Zara Mavera Dizisi ile Ramazan Boyunca Ekranlarda

Ünlü Şarkıcı Zara Mavera Dizisi ile Ramazan Boyunca Ekranlarda
Ünlü türkücü Zara TRT 1 ekranlarında Ramazan ayı boyunca ekrana gelecek ve Hoca Ahmed Yesevi’nin hayatının anlatılacağı Mavera adlı dizide rol alıyor.

Ramazan ayı için son birkaç gün. 11 ayın sultanı Ramazan yine tüm güzelliği, bereketi ve birleştiriciliği ile geliyor. Hemen her kanal bu mübarek ay için kendilerince programlar hazırlıyorlar. Sahur programları ve iftar programları bunlar içinde en çok hazırlanan ve en çok rağbet gören yapımlar. Ancak bazı kanallar dramalarla da ramazan ayına hazırlanıyorlar. TRT 1’de bunlardan biri. Kanal geçtiğimiz senelerde de dramalarla ramazan ayına özel olarak hazırlanmış ve bu seyirciden oldukça pozitif karşılıklar almıştı. Kanal bu seneye de yine özel bir yapımla girmeye hazırlanıyor. Hace Ahmed Yesevi’nin anlatıldığı Mavera adlı dizi Ramazan ayı boyunca TRT 1ekranlarında seyirciyle buluşacak. Oyuncu kadrosunda Görkem Sevindik, Korel Cezayirli, Hasan Küçükçetin, Sinan Tuzcu ve Zara yer alıyor. Mavera’da rol alan ünlü türkücü Zara rol aldığı diziyi anlattı.

Zara Mavera Dizisinde

TRT 1 ekranlarında ramazan ayında yayınlanacak Mavera adlı dizi şimdiden merak edilmeye başlandı. Hace Ahmed Yesevi’nin hayatını anlatacak olan ve o dönemin toplum yapısını, haşhaşilerin yaptıklarını, toplumdaki kokuşmuş ve çürümüşlükleri, Selçuklu Devleti’nin siyasetini anlatan Mavera aynı zamanda ilmi ve dini yönden de seyirciye dönemin şartlarını ve gelişmeleri anlatacak. Uzun bir aradan sonra yeniden setlerde rol alacak olan ünlü türkücü Zara ise dizide Kara Leyla adlı karakteri canlandırıyor. Zara diziyi geçen yaz çektiklerini dile getirerek güzel bir dizi olduğunu ve ekiple çok iyi anlaştıklarını ifade etti. Zara pazartesi günü başlayacak dizinin 26 bölüm olarak hazırlandığını da ekledi. Ünlü türkücü çok samimi ve iyi bir ekiple yaptıkları dizinin oldukça başarılı olduğunu da ifade etti. Mavera ramazan ayı boyunca 26 bölüm olarak TRT 1ekranlarında yer alacak.

Zara Kimdir?

Türk halk Müziği ve Türk sanat Müziği alanlarında parçalar seslendiren ünlü isim zara 15 Ocak 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşından itibaren müziğe ilgi duyan Zara daha sonra bu alanda albümler yapmıştır. Ünlü isim ayrıca sinema ve dizi projelerinde de yer almıştır. Zara’nın rol aldığı yapımlar şunlardır. Deli Yürek: Bumerang Cehennemi, Eylül Fırtınası, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, İpsiz recep, Gelin.

11-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar