Sırbistan - Türkiye maçı canlı izle

Sırbistan - Türkiye maçı canlı izle
A Milli Kadın Basketbol takımımız 2021 Avrupa Şampiyonası Elemeleri E Grubu'nda bu akşam Sırbistan ile karşılaşacak. İşte merakla beklenen Sırbistan - Türkiye maçı canlı yayını.

Bugün A Milli Kadın Basketbol Takımı, yine zorlu bir maça çıkıyor. Millilerimiz, 2021 Avrupa Şampiyonası Elemeleri E Grubu'ndaki ilk maç için Sırbistan’a gitti. Güçlü rakibiyle ilk maçına çıkacak olan A Milli Kadın Basketbol Takımımız bu maçı kazanarak gruba iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Sırbistan-Türkiye kadın basket maçını canlı izlemek için heyecanlıyız. Müsabakaya kısa bir süre kala, maça ilişkin saat ve yayıncı kanal bilgisini sizinle paylaşıyoruz. 2021 Avrupa Şampiyonası için Sırbistan-Türkiye maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Şimdi detaylar…

Nefesler tutuldu ve FIBA 2021 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde maç günü geldi çattı. Heyecan fırtınası bu akşam Sırbistan maçıyla başlıyor. A Milli Kadın Basketbol Takımımız, E Grubu ilk maçında Sırbistan ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Sırbistan-Türkiye Basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

17-27 Haziran 2021'de Fransa ve İspanya'da gerçekleştirilecek organizasyonda yer almak istiyoruz. Balkanların basketteki gururu Sırbistan ile eleme karşılaşmasına çıkacak ay-yıldızlılar, rakibiyle başkent Belgrad'daki Ranko Zeravica Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadeleyi saat 19.00'da TRT SPOR2'den naklen izleyebilirsiniz.

TRT Spor 2'nin canlı yayınına ulaşmak için trt 2 spor canlı izle bağlantısına tıklayın.

A Milli Kadın Basketbol Takımı

2021 FIBA Kadınlar EuroBasket Şampiyonası

2021 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası bugün oynanacak maçlarla başlayacak. 17-27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek EuroBasket 2021 Şampiyonasına Fransa ve İspanya'nın ev sahipliği yapacak. 2021 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası elemelerinde 15 maç yapılacak.

Kadın Basketçilerimiz Kimlerle Oynayacak?

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2021 Elemeleri için E Grubu'nda yer alıyor. Başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu eşliğinde elemelere hazırlanan millilerimiz grupta birbirinden zorlu rakiplerle karşılaşacak.  Litvanya, Sırbistan ve Arnavutluk ile aynı grupta yer alan A Millilerimiz gruptaki ilk maçında bu akşam saat 19:00’da Sırbistan'a konuk olacak. Ranko Zeravica Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı TRT Spor2 canlı yayınlayacak. Bumaçın ardından Türkiye’ye dönecek olan kadın basketçilerimiz Mersin’e geçecek ve ikinci karşılaşmasını 17 Kasım Pazar günü saat 17.30'da Mersin'de Litvanya ile yapacak.

A Milli Kadın Basket Takımı Aday kadro

Ay-yıldızlılarda başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu, zorlu maçlar öncesinde belirlediği aday kadroyu açıkladı. Kadroda şu isimler yer alıyor: Ayşegül Günay Aladağ (Bellona Kayseri Basketbol), Kübra Erat (Birevim Elazığ İl Özel İdare), Melis Gülcan, Cansu Köksal, Kuanitra Holingsvorth (BOTAŞ), Olcay Çakır Turgut, Esra Ural Topuz, Tuğçe Canıtez (Fenerbahçe Öznur Kablo), Tilbe Şenyürek, Işıl Alben, İnci Güçlü (Galatasaray), Gizem Yavuz (İzmit Belediyespor), Pelin Derya Bilgiç, Damla Gezgin (OGM Ormanspor), Merve Aydın (Nantes Reze

14-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler