Sırbistan - Türkiye maçını canlı izle

Sırbistan - Türkiye maçını canlı izle
Sırbistan - Türkiye maçı canlı izle: Sırbistan ile Türkiye arasındaki UEFA Uluslar Ligi maçını canlı olarak izlemek için sayfaya göz atın.

Sırbistan - Türkiye maçı canlı izle: Sırbistan ve Türkiye, UEFA Uluslar Ligi B Ligi G Grubu maçında karşı karşıya gelecek. İlk maçlarında galibiyet elde edemeyem iki takım bu maçla birlikte galibiyetle tanışmak istiyor. Bu oldukça önemli karşılaşma internet üzerinden nasıl canlı izlenir? Sırbistan - Türkiye maçını bu sayfada yer alan bağlantıya tıklayarak HD kalitesinde hiçbir sıkıntı yaşamadan izleyebilirsiniz. TRT Spor ekranlarında yayınlanacak karşılaşmayı izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Türkiye - Sırbistan maçı canlı izle

Sırbistan - Türkiye karşılaşmasına Belgrad'da bulunan Rajko Mitić Stadı ev sahipliği yapacak. TRT Spor ile şifresiz olarak yayınlanacak karşılaşma saat 21:45'te başlayacak. Peki Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü maça nasıl bir ilk 11 tercihi ile başlayacak?

Sırbistan - Türkiye maçı ilk 11'ler

Sırbistan: Predrag Rajković, Aleksandar Kolarov, Strahinja Pavlović, Nikola Milenković, Nemanja Gudelj, Darko Lazović, Nemanja Maksimović, Nemanja Radonjić, Filip Kostić, Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović

Türkiye: Mert Günok, Mert Çelik, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Orkun Kökçü, Mahmut Tekdemir, Yusuf Yazıcı, Enes Ünal, Kenan Karaman

Şenol Güneş ikinci maça bambaşka bir kadroyla çıkıyor

Türkiye'nin hocası Şenol Güneş, Macaristan maçındaki mağlubiyetin ardından kadroda büyük değişikliklere gitti. Mert Günok, Mert Çelik ve Çağlar Söyüncü dışındaki tüm oyuncuların yerine yeni isimler tercih edildi. Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral gibi isimlerin yedek kulübesine çekilmesi dikkat çekti. Mert Hakan Yandaş mücadelede yaşadığı sakatlık nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. 

Türkiye ve Sırbistan ilk galibiyetini arıyor

A Milli Futbol Takımımız geçtiğimiz gün UEFA Uluslar Ligi grubundaki ilk maçını Sivas'ta Macaristan'a karşı oynadı. 90 dakika boyunca rakip filelere gol bırakamayan milliler, 80. dakikada çok uzaklardan kullanılan bir serbest vuruşta Dominik Szoboszlai'nin golüne engel olamadı ve maçta 1-0 mağlup ayrıldı. Diğer tarafta ise Sırbistan, deplasmanda Rusya ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada sonuç ikinci yarıda gelen gollerle tayin edildi. Sırbistan, karşılaşmayı 3-1 kaybetti. Sırbistan'ın tek golünü Aleksandar Mitrovic kaydetti. Puanı bulunmayan Türkiye ve Sırbistan, bu maçta alacakları galibiyetle gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor. 

06-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar