Şok! Doktor Adil Mucize Doktor’a Veda Ediyor!

Şok! Doktor Adil Mucize Doktor’a Veda Ediyor!
Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Perşembe akşamlarının reytingi yüksek dizisi Mucize Doktor’da flaş bir ayrılık yaşanıyor. Doktor Adil Diziye veda ediyor!

Son dakika gelen bir haber bir anda sosyal medyada ve magazin ve dizi basınında geniş yer aldı. Son dakika haberine göre Fox Tv ekranlarında iki sezondur seyirciyle buluşan ve Perşembe akşamlarının sevilen ve çok seyredilen dizisi Mucize Doktor’da Doktor Adil Erdinç karakteriyle rol alan başarılı oyuncu Reha Özcan’ın diziden ayrılacağı öğrenildi. İki sezondur dizde rol alan ve Doktor Ali Vefa’nın en büyük destekçisi ve manevi babası olan Doktor Adil Erdinç’in diziden ayrılacak olması bir anda geniş yankı uyandırırken bu ayrılığın neden olduğu sorusu da sorulmaya başlandı. Dizinin ilk bölümünden itibaren yer alan ve başlarda hastane başhekimi olan ve sonrasında görevinden ayrılan Doktor Adil’in özellikle son bölümlerde rol aldığı sahnelerin çok önemli olmaması da dikkatleri çekmişti. Şimdi de diziden ayrılacak olması Mucize Doktor’da ve seyircisinde büyük bir şok etkisi meydana getirdi.

Doktor Adil Erdinç Kimdir!

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Mucize Doktor’da şok bir ayrılık yaşanıyor. Dizinin başından itibaren dizide Doktor Adil olarak rol alan ve babacan halleriyle herkesin yardımına koşan Doktor Adil özellikle dizinin ana karakteri Doktor Ali Vefa’nın en yakınındaki isim olarak dikkat çekti. Doktor Ali Vefa’yı küçüklüğünden itibaren yanına alan ve yetiştiren Doktor Adil en zor zamanlarında Ali’nin yanında olarak onu korudu ve gelişmesinde ve hastanede kalmasında yardımcı oldu. Ancak son zamanlarda Doktor Adil özellikle başhekimlikten ayrıldıktan sonra fazla rol almadı.

Ayrılığın Sebebi Ne?

Dizinin düşüşe geçen reytingleri ve final yapacağı söylentilerinin yayılması ve dizinin bütçesinde rahatlatma olması için oyuncu tasfiyesine gidileceğinin söylentisi seyircide endişe yaratırken bunun ilk belirtisi olarak da geçtiğimiz bölümde Hemşire Güneş diziden ayrılmıştı. Şimdi de Doktor Adil karakterinin diziden ayrılacak olması bu söylentilerin gerçek olduğunu düşündürmeye başladı. Mucize Doktor’da yaşanacak bu ayrılığın şubat ayının ilk haftasında gerçekleşeceği ve Doktor Adil karakterini canlandıran Reha Özcan’ın Mucize Doktor setinde son olarak rol alacağı öğrenildi. Seyircinin çok sevdiği Doktor Adil’in diziden ayrılacak olması Mucize Doktor’da nasıl bir etki yapacak zaman gösterecek. Ayrıca yapım şirketi dizi için bundan sonra nasıl bir tasarrufta bulunacak hep birlikte takip edip göreceğiz.

25-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar