Sol Yanım 10. bölüm izle

Sol Yanım 10. bölüm izle
Sol Yanım 10. bölüm izle; Sol Yanım dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD izlemek için detaylar.

Sol Yanım 10. bölüm izle; Star TV'nin artık çarşamba akşamları ekrana getirdiği ve BKM'nin yapımcılığını üstlendiği Sol Yanım dizisi son bölüm olan 10. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Her bölümü büyük bir merakla takip eden Sol Yanım izleyicileri  yeni bölümü izlemek için  tek parça ve full HD olarak izleyebilecekleri bir internet adresi aramaktalar. Son bölüm, bu bağlantıdan oldukça kolay bir şekilde izlenebilir. Bölümleri düşük görüntü kalitesiyle yayınlayan diğer sitelerin aksine bu sayfadan yeni bölümü tek parça ve full HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Sol Yanım dizisinin bu akşam ekrana gelecek 10. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca yeni bölüm ile ilgili detaylar da sayfanın devamında sizleri bekliyor.

Sol Yanım 10. Bölüm İzle

Star TV'den ekrana gelen ve BKM imzası taşıyan Sol Yanım dizisinin oyuncu kadrosunda Cansel Elçin, Özge Yağız, Emre Diner, Tolga Mendi, Defne Samyeli, Deniz Barut, Cemre Baysel, Emre Bey, Benian Dönmez, Taner Rumeli, Feyza Civelek, Oktay Çubuk, Ecem Atalay, Seda Akman, Haydar Köyel ve Tuğçe Açıkgöz gibi isimler yer alıyor. Her Perşembe akşamı ekrana gelen Sol Yanım dizisinde Serdar Gözelekli yönetmen olarak karşımıza çıkıyor. Senaryo ise Melis Civelek tarafından kaleme alınıyor. Sol Yanım dizisinin bu akşam ekrana gelen yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için hemen yukarıda bulunan bağlantıya tıklamanız yeterli.

Sol Yanım 10. Bölüm Özeti

Asena'nın kirli oyunu sonunda ortaya çıktı. Serra'nın Kutlusay'ların evlerinde geçirdiği o stresli gecenin ardından, Selim Sera'ya Biricik'in saati hakkında sorular sorar. Bu sorulardan hissettiği İma Serra'yı yaralamıştır. Nazlım ile konuşam Selim, Ali'den hesap sormaya giderek Asena'nın yaptığı tüm kirli oyunları bir bir anlatmasını ister. Kızına hırsız gibi davranılmasından rahatsız olan Nilgün İhsan ile görüşmeye ofisine gider. Burak parasızlıkla savaşmaktadır. Babası ona olan tüm maddi desteğini geri çeker. Burak ise bunu herkesten saklamada kararlıdır. Ancak Serra Burak'ın babası ile sohbetine şahit olur ve gerçekleri öğrenir. 

Burak ve Biricik Serra'nın savaşı kazandığını söyleyerek tartışmaya başlarlar. Selim ise Asena'nın yaptıklarını öğrenince Serra'dan özür dilemek ister. Fakat Serra'dan beklemediği bir tepki ile karşılaşır. 

03-02-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar