Son Nefesime Kadar Dizisine İki Yeni Oyuncu Dahil Oldu

Son Nefesime Kadar Dizisine İki Yeni Oyuncu Dahil Oldu
Fox Tv için hazırlıkları devam eden ve başrolünde Nurgül Yeşilçay’ın rol aldığı Son Nefesime Kadar dizisine iki yeni isim katıldı.

Bu sezon ekrana getirdiği yeni dizilerden umduğunu bulamayan ve bu dizilerden bazılarını erken finalle yayın akışından kaldıran Fox T için yeni ve iddialı bir proje daha hazırlanıyor. Pastel Film tarafından hazırlanan Son Nefesime Kadar adlı dizi için yapım şirketi büyük bir dikkatle cast çalışmasını devam ettiriyor. Şu ana kadar birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna son olarak iki genç isim eklendi. Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay’ın başrolünde yer alacağı Son Nefesime Kadar adlı diziye son olarak eklenen iki genç isim Elif Ceren Balıkçı ve Türkü Su Demirel oldu.

Son Nefesime Kadar Castına İki Yeni Oyuncu

Pastel Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Son Nefesime Kadar adlı yapım için çalışmalar hız kazandı. Aralık ayı ortalarında sete çıkması beklenen dizinin oyuncu castının son halinin yakın zamanda tamamlanacağı öğrenildi. Oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban, Emre Kınay, Begüm Birgören, Baran Bölükbaşı, İpek Filiz Yazıcı ve Emre Bey’in yer aldığı kadroya son olarak iki genç isim dahil oldu. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Elif Ceren Balıkçı ve Türkü Su Demirel oldu. Öbür taraftan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Emre Kınay’ın diziden ayrıldığı ve yerine Timuçin Esen’le görüşüldüğü şeklindeki iddiaların ise gerçek dışı olduğu öğrenildi. Son Nefesime Kadar dizisinin aralık ayı ortasında sete çıkmak için çalışmalarını hızlandırdığı öğrenildi.

Elif Ceren Balıkçı Kimdir?

Son olarak Kırmızı Oda’da rol alan genç oyunculardan Elif Ceren Balıkçı 1999 yılında Avusturya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerini tamamlayan oyuncu henüz çocuk yaşlardan itibaren setlerde yer almıştır. Adeta setlerde büyüyen Elif Ceren Balıkçı her oynadığı rolden sonra oyunculukta daha da başarılı olmuş ve aranılan isimler arasına girmiştir. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan Elif Ceren Balıkçı son olarak Kırmızı Oda’da rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Öğretmen, Göç zamanı, Bana Artık Hicran de, Merhamet, Dedemin Dolabı, Merhaba Hayat, Zil Çalınca Avı, Su’dan Sebepler, Bez bebek, Kayıp Prenses ve Kayıp Madalyon bulunmaktadır.

04-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar