Songül Öden Kırmızı Oda Dizisiyle Görüşüyor!

Songül Öden Kırmızı Oda Dizisiyle Görüşüyor!
Tv 8 ekranlarında yeni yayın döneminde yeni bir dizi daha ekranlara gelmek için gün saymaya başladı. Songül Öden’in rol alacağı Kırmızı Oda adlı dizinin detayları haberimizde!

Özellikle eğlence temasıyla ön plana çıkan ve hazırladığı yarışma programlarıyla seyircileri ekranına bağlamayı başaran Tv 8 son dönemde yavaş yavaş dizi sektörünü de girmeye başladı. Geçtiğimiz yıllarda Jet Sosyete, Kızım ve geçtiğimiz sezonda Doğduğun Ev kaderindir dizileriyle drama seven seyirciyi ekranına çekmeye çalışan kanal bu sezonda Kırmızı Oda adlı diziyle seyircisine bir dizi daha seyrettirmek istiyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve yine Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde olduğu gibi Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanacak dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturacağı iddia ediliyor. Cast çalışmalarına başlanılan dizinin başrol oyuncusu olarak ise başarılı ve güzel oyuncu Songül Öden’in adı geçiyor. İşte detaylar!

TV 8‘den Kırmızı Oda Dizisi Geliyor!

Yarışma ve eğlence formatlı yapımlarla seyircinin en çok seyrettiği kanallardan olan Tv 8 son dönemde dramalara da başladı. Daha önce Jet Sosyete ve Kızım gibi yapımları seyirciyle buluşturan kanal geçtiğimiz sezon Doğduğun Ev kaderindir adlı yapımla seyirci karşısına çıktı. Bu sezonda yeni bir dizi projesinin hazırlıklarına başlayan kanal Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanacak Kırmızı Oda adlı yapımın hazırlıklarına başladı. Oyuncu kadrosu için çalışmalara başlanan dizide ilk olarak güzel oyuncu Songül Öden’in adı geçiyor. Dizide başrolde oynaması planlanan Songül Öden’le henüz anlaşma imzalanmasa da büyük ölçüde anlaşılmış durumda. Kırmızı Oda’nın hikayesi ise oldukça ilginç. Bir terapist ve hastasının hikayesinin konu edinileceği dizi şimdiden merak edilmeye başlandı.

Songül Öden Kimdir?

17 Şubat 1979 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen güzel oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü oyunculuk ana sanat Dalından mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra oyunculuk yapmaya başlayan Songül Öden bu güne kadar pek çok yapımda rol almış ve seyircinin kalbinde taht kurmuştur. Güzel oyuncunun rol aldığı başlıca yapımlar şunlardır. Ferhunde Hanımlar, Vasiyet, Havada Bulut, Gümüş, Sınır, Vazgeç Gönlüm, 72. Koğuş, Umutsuz Ev kadınları, Serçe Sarayı, Ekşi Elmalar, Rüzgarda Salınan Nilüfer, Kayıt Dışı, Fi, Payitaht Abdülhamid, Bir Aile Hikayesi.

06-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar