Sosyal Medyada En Çok Konuşulan Diziler Arasında Dünya Listesinde İlk 3’te Bir Türk Dizisi de Var!

 Sosyal Medyada En Çok Konuşulan Diziler Arasında Dünya Listesinde İlk 3’te Bir Türk Dizisi de Var!
Star Tv'de bu sezon yayınlanmaya başlayan ve ilk üç bölümü seyirci tarafından tam not alan Sefirin Kızı Aralık ayında sosyal medyada dünyada en çok konuşulan 3. yapım oldu!

Star Tv ekranlarında henüz yeni başlayan ve ilk üç bölümüyle izleyiciyle buluşan ve Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı her konuda gündem olmaya devam ediyor. O3 Medya ve BGM’nin birlikte hazırladıkları Sefirin Kızı’nda başrollerde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu rol alıyor. Pazartesi akşamları en çok izlenen ikinci dizi konumunda yer alan ve her bölüm reytingini yükselten dizi Star Tv’nin şu sıralar göz bebeği konumunda. Yine O3 Medya tarafından da oldukça heyecanla ve mutlulukla karşılanan dizinin başarısının her geçen bölüm daha da artacağı ve pazartesi günlerinin en çok seyredilen dizisi olacağından şüphe duyulmuyor. Dizinin bu başarısının yanında sosyal medyada da dizi gündemden düşmüyor. Dizi sosyal medyadaki yoğun paylaşımlarla dünya listesinde Aralık ayında en çok konuşulan 3. Dizi oldu. İşte detaylar!

Sefirin Kızı’ndan Sosyal Medyada Dünya Üçüncülüğü!

O3 Medya ve NGM tarafından birlikte hazırlanan ve Star Tv ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan ve henüz üçüncü bölümü ekrana gelen Sefirin Kızı yayına yeni başlamasına karşın başarılı bir performans ortaya koyuyor. Reyting sıralamasında ilk yüzde ikinci sırada yer alan ve efsane dizi Çukur’u çok fena rahatsız eden Sefirin Kızı’nın reytingi her bölüm yükseliyor. Ayrıca dizi sosyal medyada da gündemden hiç düşmüyor.

Seyirci tarafından çok beğenilen dizi geçtiğimiz Aralık ayında dünyada yayınlanan diziler içinde sosyal medyada en çok konuşulan 3. Dizi olma başarısını gösterdi. Bu alanda tek Türk dizisi olma özelliğini de kazandı.  Böylece Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrolünde yer aldığı Sefirin Kızı dünyanın en çok konuşulanları Aralık listesinde “Social Wit List December” 3. Olarak Türk yapımları arasında da bir ilke imza attı.

Sefirin Kızı Ne Anlatıyor?

İlk üç bölümüyle ekrana gelen Sefirin Kızı Nare adlı bir büyükelçinin kızı ile gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar arasındaki tutku dolu aşkı anlatıyor. Birbirine zıt bu iki karakter birbirlerini çok severler ve bir araya gelebilmek için yıllarca mücadele ederler. Sonunda tam kavuştular derken Nare bir anda ortadan kaybolur ve kimse nerede olduğunu bilemez. Nare’nin yokluğunda onu her yerde arayan Sancar sonunda Nare’yi kalbine gömer. Aradan 9 yıl geçer ve Sancar tekrar evlenmek için düğün kurar. İşte ne olduysa bu anda olur ve Nare ortaya çıkar.

10-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar