Söz dizisi ödül yağmuruna tutuldu!

Söz dizisi ödül yağmuruna tutuldu!
Söz dizisi ödül yağmuruna tutuldu! Star tv ekranlarının sevilen dizisi Söz'e finaline sayılı günler kala birden fazla ödül geldi.

Star Tv kanalının başarılı projeleri arasında yer alan Söz dizisi, finale sayılı günler kala yepyeni bölünleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren başarısını katlayarak ekranlara gelmeye devam eden Söz dizisi, üç ödül birden aldı. Final bölümü merakla beklenen Söz dizisinin başarısını bir kez daha kanıtladığını görüyoruz. Peki Söz dizisi hangi ödülleri aldı? Söz dizisi ne zaman final yapıyor? Siz değerli takipçilerimiz iiçin Söz dizisi ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntıları derledik...

TIMS&B Productions tarafından ekranlara getirilen Söz, her Pazartesi seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak sağyaşar'ın üstlendiği Söz dizisinin senaryosunda Ethem Özışık bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu Söz dizisi dram, aksiyon konularını içermektedir. İlk olarak 2017 yılında ekranlara gelen Söz, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer almaktadır.

Söz dizisi ödül yağmuruna tutuldu!

3 sezon önce ekranlara gelmeye başlayan Söz dizisi final haberini geçtiğimiz aylarda vermişti. Merakla final bölümünü bekleyen seyirci ise, dizinin biteceği için oldukça üzgün. Mayıs ayının sonunda seyircisine ved aetmeyi planlayan projeye 3 ödül birden geldi. Başarısına başarı ekleyen Söz dizisinin değeri ödüller ile de taçlandırıldı.

Yayınlandığı zaman zarfı boyunca bir çok ödül almayı başaran Söz dizisi, final öncesi de üç ödüle birden layık görüldü. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilerin düzenlediği oylamalara göre 'İletişim Ödülleri'nde Söz dizisine;

'En İyi Dizi', 'En İyi Erkek Oyuncu' ve 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ödüllerine layık görülen Söz dizisi başarısını bir kez daha kanıtladı.

Ödül töreninde 'En İyi Dizi' ödülünü dizinin yönetmeni Yağız Alp Akaydın alırken, 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş aldı. Son olarak ise 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ödülünü ise Görkem Sevindik almış oldu. Ödüllerini alan başarılı isimler hep birlikte kameralar karşısında poz verdi.

Tolga Sarıtaş kimdir?

1991 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, İstanbul doğumludur. Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda sahnelerinde yer alan Tolga Sarıtaş bir çok başarılı yapımda rol almıştır.

Tolga Sarıtaş dizileri

Güneşin Kızları

Büyük Sürgün Kafkasya

Benim Adım Gültepe

Muhteşem Yüzyıl

20 Dakika

Öyle Bir Geçer Zamanki

Arka Sokaklar

Sen de Gitme

Söz

 

10-05-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler