Star TV yayın akışı / 9 Mart Cumartesi 2019

Star TV yayın akışı / 9 Mart Cumartesi 2019
9 Mart Cumartesi Star Tv Yayın Akışı. Erkenci Kuş 33. bölümde neler olacak? Yiğit'le birlikte Can'ın kıskançlık krizi artıyor.

Star Tv Yayın Akışı Star Tv’yi takip eden seyirciler için çok önemli… Peki 9 Mart Cumartesi Star Tv Yayın Akışında neler var? Star Tv’nin beğenilerek izlenen dizisi Erkenci Kuş bu hafta yayınlanacak mı? İşte sizlere 9 Mart 2019 Star Tv yayın akışı ve Erkenci Kuş analizi…

Star Tv Yayın Akışı

Star Tv yayınladığı kaliteli yapımlarla yıllardır seyirciyi ekrana çekmeyi başarmış bir kanal. İzleyicilere sunduğu birbirinden kaliteli programlar ve dizilerle her zaman belli reytingi olan Star Tv bu sezon da zirveyi zorluyor. Star Tv’nin Prime Time yayın akışına baktığımızda 9 Mart cumartesi günü Türkiye’nin en çok izlenen romantik komedi dizilerinden olan Erkenci Kuş’u görüyoruz. Erkenci Kuş’un bu sezona damga vuran dizilerden olduğu aşikâr. Bu güzel diziden önce 9 Mart Cumartesi günü Star Tv’nin yayın akışını bir görelim.  

07:00 Ateş Böceği, Yerli Dizi (Tekrar)

09:00 Hobbit, Yabancı Sinema

12:00 Tülin Şahin İle Moda

13:00  Kardeş Çocukları, Yerli Dizi (Tekrar)

15:45 Kuzgun, Yerli Dizi, (Tekrar)

18:45 Ana Haber

20:00 Erkenci Kuş, Yerli Dizi

00:15 Sonsuz Kaçış, Yabancı Sinema

Erkenci Kuş 33. Bölümde Can ve Sanem’in kıskançlık krizleri zirve yapıyor!

Star Tv’nin tartışmasız özel dizilerinden Erkenci Kuş… Bilhassa Sanem karakterini canlandıran Demet Özdemir yediden yetmişe herkesin beğenerek izlediği bir sanatçı. Samimiyeti ve doğallığıyla gönüllerde taht kuran Sanem 33. Bölümde biraz sor durumda kalıyor.
Erkenci Kuş 33. Bölümde Polen ve Yiğit’in kardeş oldukları ortaya çıkıyor. Bunu Can ve Sanem öğrenince şok okuyorlar. Yiğit’le artık daha fazla karşı karşıya gelecek olmaları Can’ı iyice rahatsız ediyor. Sanem’in iş teklifini kabul etmesiyle Yiğit’in vakit kaybetmeden yayınevini faaliyete geçirmesi her şeyin üzerine tuz biber ekiyor. Gözünün önünde olanlar karşısında Can iyice deliriyor.
Diğer tarafta Polen, yayınevine yemek kitabı çıkararak katkıda bulunmak istiyor. Bununla ilgili çalışmaya da başlıyor. Hüma da Polen’e yardımcı olmak istiyor ve evinde Polen’in yemeklerini sunmak için bir program yapıyor. Bu programla birlikte Can ve Sanem’in zirve kıskançlık krizleri zirve yapıyor.

Erkenci Kuş 33. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Senaristliğini Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak’ın yaptığı Erkenci Kuş’u Çağrı Bayrak yönetiyor. Erkenci Kuş 33. Bölümüyle 9 Mart Cumartesi saat 20:00’de Star Tv ekranlarında olacak. Diziyi canli tv üzerinden de izleyebilirsiniz. 

 

09-03-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar