Star Tv yayın akışında hangi programlar var? İşte 10 Mart Pazar Star Tv yayın akışı...

Star Tv yayın akışında hangi programlar var? İşte 10 Mart Pazar Star Tv yayın akışı...
Star Tv yayın akışında hangi programlar var? İşte size keyifle izleyeceğiniz bir günün 10 Mart Pazar gününün Star Tv yayın akışı...

Star Tv’nin 10 Mart Pazar yayın akışı nasıldır? Bu sorunun cevabını vermeden önce Star Tv hakkında bilgilerimiz tazeleyelim. Star Tv ne zaman yayın hayatına başlamıştır, yayın akışı nasıldır, detaylara geçelim.

10 Mart Pazar Star Tv yayın akışı

00:15 Sonsuz Kaçış

02:00 Sonsuz Kaçış

03:30 Kocam Yaparsa / yarışma (tekrar)

04:30 Cesur ve Güzel / (tekrar)

05:40 Hanım Köylü

07:00 Söz / Aksiyon dizi (tekrar)

10:00 Özlem Denizmen'le kadınca

12:00 Vahe ile Evdeki Mutluluk

13:30 İstanbullu gelin / dram (tekrar)

16:20 Erkenci kuş / romantik komedi (tekrar)

18:45 Star haber

20:00 Kardeş Çocukları/  yerli dizi (yeni)

00:00 Kuzgun (tekrar)

03:00 Cesur ve Güzel (tekrar)

04: 30 Türk Müziği

05:30 Hanım Köylü (tekrar)

Kardeş Çocukları son bölümde neler yaşandı?

Bugün Star Tv’de Kardeş Çocukları’nın 7. Bölümü var. Muhteşem hikayesi, usta oyuncuları, enteresan senaryosu ile 6 bölümde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizi dünyasına hızlı bir giriş yapan Kardeş Çocukları dizisi özellikle oyuncu Mehmet Aslantuğ’un ustalığıyla ivme kazanacak gibi görünüyor. Aslantuğ’un şöhretli bir doktoru canlandırdığı Kardeş Çocukları’nın senaryosu Sırma Yanık, yönetmenliği ise Faruk Teber’e ait.

Kardeş Çocukları son bölümde neler olmuştu?

Kardeş Çocukları 6. bölümüyle Star Tv’de Pazar gününe ambargo koymuştu. Son bölümde Hayal ve Hayat arasında Volkan endeksli çekişme daha da alevlendi.  Volkan’ın ikili hakkındaki öğrendiği gerçeklerin ağırlığı altında ezildiğine şahit olduk. Ümran'a saplantısı olan Cemal, takiptedir ancak tehlike altında olan sadece Ümran değildir. Umay ve Ümran'ı da ürkütecek gelişmeler sıradadır. Kardeş Çocukları 7. Bölümün fragmanında ise Umay, Cemal'in boynuna bir şırınga enjekte ettiğini görüyoruz. Bakalım görelim bu gün Kardeş Çocuklarında neler neler olacak?

Star Tv İlklerin kanalıdır

Şöyle bir geriye dönüp baktığımızda birçoğumuz Star tv ile çocukluğumuzu geçirdik. Geçirdiği değişimlerle,  çalkantılarla aslında tipik bir Türkiye kanalıdır diyebiliriz. Kısacası ülkemizin bir özetidir Star Tv. Kurulduğu 1990’dan itibaren birçok ilke ev sahipliği yaptı. Çünkü Str Tv, ülkemizin ilk özel kanalıdır. Cem Uzan, Kemal Uzan ve Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal tarafından Magic Box İnternational Corporation çatısı altında kuruldu. O yıllarda radyo vericileri TRT’nin tekelinde olduğu için meclisten PTT’ye devredilmesi kararı bile çıkarıldı. Star Tv’nin logosu önceleri maviyken zaman içerisinde birçok kez değişti ve günümüzdeki şeklini aldı. Birçoğumuz Star’ı Dallas, UEFA, Turkcell süper lig derbileri de bedava yayınlamasıyla hala hatırlayacaktır. Şimdi bugünkü yayın akışına bir göz atalım.

İyi seyirler!

10-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar