Star’ın Yeni Dizisi Çöp Adam’ın İlk Tanıtımı Yayınlandı

Star’ın Yeni Dizisi Çöp Adam’ın İlk Tanıtımı Yayınlandı
Yakında Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Çöp Adam dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Çöp Adam dizisi geçtiğimiz günlerde sete çıkarak çekimlere başlamıştı. Yeni başlayacak diziler arasında castıyla dikkatleri çeken dizi, bugüne kadar pek çok kitabı televizyon dizisi olarak uyarlanan ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından televizyona uyarlandı. Melek Gençoğlu ve Su Ersöz’ün senaryosunu kaleme aldığı Çöp Adam dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturuyor. Çekimleri tüm hızıyla devam eden dizinin çok yakında Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacağı belirtildi. Dizinin ilk tanıtımı ise kanalda yayınlanmaya başlandı ve ilk tepkiler oldukça olumlu olarak yansıdı. Yayınlanan fragman diziyi bekleyenleri heyecanlandırırken yayın günü hakkında ise herhangi bir bilgi edinilemedi.

Çöp Adam’ın Fragmanı Yayınlanmaya Başlandı

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından televizyona uyarlanan Çöp Adam dizisi OGM Pictures tarafından hazırlanıyor. Tamer ve Peri’nin hikayesini anlatan dizide, Tamer ve Peri birbirlerine büyük bir aşkla bağlıdırlar ancak bu aşkları çok çetin sınavlardan geçmektedir. Tamer çok sevdiği Peri’yi bir yere kapatmış ve ona saplantılı bir aşkla bağlanmıştır. Tamer ve Peri aşkı zamanla daha yumuşak ve duygusal bir bağa dönüşürken ikili arasında çok çetin sınavlar yaşanacaktır. Star Tv ekranlarında dram ve gerilim türünde ele alınacak Çöp Adam dizisi çok yakında Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Çöp Adam Oyuncu Kadrosunda Kim Var?

OGM Pictures tarafından Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından Star Tv için uyarlanan Çöp Adam dizisi çok yakında ekrana gelecek. Melek Gençöz ve Su Ersöz tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda başarılım yönetmen yağız Alp Akaydın yer alıyor. Dizinin yayınlanan ilk tanıtımı büyük merak uyandırırken yayın tarihi konusunda ise Star Tv’den herhangi bir açıklama yapılmadı. İlk tanıtımı büyük merak uyandıran dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda

·         Engin Altan Düzyatan

·         Elçin Sangu

·         Sedef Avcı

·         Füsun Demirel

·         Salih Kalyon

·         Elçin Afacan

·         Ali Yoğurtçuoğlu

·         Hülya şen

·         Cankat Aydos

·         Büşra Çam

·         Şeyda Terzioğlu

·         Gülizar Nisa Uray

·         Eylül Uğan ve

·         Sinan Albayrak yer alıyor.

23-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar