Merakla Beklenen Mahkum Dizisinin Çekimleri Başladı

Merakla Beklenen Mahkum Dizisinin Çekimleri Başladı
Çok merak edilen ve Atv ekranlarında yayınlanacak uyarlama bir dizi olan Hakim’in çekimleri başladı. Dizi çok yakında ekrana gelecek.

Limon Film tarafından üzerinde uzun süredir çalışılan ve seyircinin heyecanla beklediği dizilerden biri olan Hakim’in çekimlerine başlandı. Uzun süren bir cast çalışması sonunda oyuncu kadrosu şekillenen dizinin senaryosu Yılmaz Şahin tarafından uyarlanıyor. Yönetmen koltuğunda Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir’in oturduğu dizi yabancı bir dizi olan Your Honor’dan uyarlanmış durumda. Tüm dünyada oldukça ses getiren bir yapım olan Your Honor’un tüm haklarını alan Limon Film dizi için oldukça iddialı ve üst düzey bir kadro oluşturdu. Başrolünde Hakim olarak Erdal Beşikçioğlu’nun oturduğu dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Hakim Sete İndi Motor Dedi

Limon Film imzasını taşıyan yeni uyarlama dizi Hakim için sete çıkıldı ve çekimler başladı. Sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosunda Hakim olarak Erdal Beşikçioğlu rol alırken diğer oyuncuları ise, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Hasibe Eren, Fatih Berk Şahin, Eslem Akar, Gülsen Tuncer, Naz çağla Irmak, Seda Akman ve Gökçen Gökçebağ rol alıyor. Tanıtım fragmanı oldukça beğenilen ve ses getiren dizinin ekrana gelmesi ise sabırsızlıkla bekleniyor.   Çekimler bugün belirlenen mekanlarda başlarken oyuncuların ve ekibin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.

Hakim Dizisi Konusu Ne?

Amerikan yapımı Your Honor adlı diziden Türkiye’ye Limon Film tarafından hakim adıyla uyarlanan gerilim ve dram türündeki dizi çekimlerine bugün itibari ile başladı. Uzun süredir sektörün gündeminde olan dizide, bir ağır ceza hakiminin oğlu bir trafik kazasına karışır ve birinin ölümüne sebep olur. Olay yerinden kaçan hakimin oğlu arkasında pek çok delil bırakmıştır. Ölen kişi ise şehrin en azılı mafyalarından birinin oğludur ve mafya lideri intikam almaya karar verir. Hakim ise başlarda oğlunun adalet önünde hesap vermesi gerektiğini düşünse ve bu yönde hareket etse de mafya liderini ve onun ne yapmak istediğini görünce oğlunu korumaya alır. Geriye dönük bir işle oğlunun arkasında bıraktığı delilleri yok eder ya da bozar ve soruşturmanın yönünü oğlundan başka tarafa yönlendirir. Ancak bunları yaparken vicdanıyla oğlu arasında kalmıştır ve bu durum onu oldukça zorlar. Hakim dizisi çok yakında ekrana gelecek.

05-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar