Suzan Aksoy Akrep Dizisi’nde

Suzan Aksoy Akrep Dizisi’nde
Star Tv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen Akrep Dizisinin oyuncu kadrosuna güçlü ve usta oyuncu Suzan Aksoy Hünkar karakteriyle dahil oluyor.

Star Tv ekranlarında henüz yeni başlayan dizilerden biri olan ve Perşembe akşamları ekrana gelen Akrep Dizisi kanalın iddialı ve büyük umutlarla yayına soktu dizilerden biri. Diziden hem yapımcısı hem de Star Tv büyük beklentiler içinde. Ancak ne yazık ki dizi henüz kendisinden beklenenleri karşılayabilmiş değil. Perşembe akşamlarının büyük ve güçlü yapımları arasında kendisine yer bulmaya çalışan dizi henüz yeni başlamasının da etkisiyle kendisini tam olarak gösteremedi. Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam ve Ahsen Türkyılmaz gibi oyuncular yer alıyor. Entrika, güç ve iktidar mücadelesinin anlatıldığı dizinin kadrosuna ise Hünkar karakteriyle usta oyuncu Suzan Aksoy dahil oluyor.

Suzan Aksoy (Hünkar) Akrep Dizisinde

Star Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan iddialı dizi Akrep’in kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Usta oyuncu Suzan Aksoy dizide Hünkar karakterini canlandıracak. Hünkar Perihan’ın eski komşusu olarak diziye dahil olurken eski dostuna yine omuz ve güç verecek. Hünkar, Berna ve Fikret’in ölümünün ardından köşkte hüküm süren kara bulutları dağıtmaya çalışacak ve Perihan’ın en yakını, en çok güvendiği isim olacak. Dizide Hünkar’ın çalışkanlığı, sadakati, disiplini ise Hacer’i fazlasıyla rahatsız edecek. Dobra bir karakter olan Hünkar gerektiğinde sözünü sakınmayacak bir karakter olarak diziye dahil oluyor. Perihan’da eski dostunun gelmesiyle kendini daha bir güçlü ve güvende hissediyor.

Suzan Aksoy Kimdir?

Hünkar karakteriyle Star Tv ekranlarında yayınlanan Akrep Dizisine dahil olan usta oyuncu Suzan Aksoy 19 Aralık 1956 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından oyunculuk yapmaya başlayan Suzan Aksoy İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Birçok tiyatroda farklı oyunlarda roller alan usta oyuncu aynı zamanda dizi ve sinema filmlerinde de rol almıştır. Usta ismin rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Şevkat Yerimdar, Acil Sevis, Eve Düşen Yıldırım, Hanımeli Sokağı, Baba Ocağı, Yaprak Dökümü, Sırça Köşk, Çemberimde Gül Oya, Ayrılsak da Beraberiz Aile Bağları, Şaşıfelek Çıkmazı, Çalıkuşu, Süper Baba, Cenaze İşleri, Tersine Dünya, Benim Adım Feridun, Çarşı Pazar.

 

25-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar