Talat Bulut Mahkum Dizisiyle Ekranlara Dönüyor

Talat Bulut Mahkum Dizisiyle Ekranlara Dönüyor
Ekranların en çok seyredilen dizilerinden biri olan ve Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Mahkum’a usta oyuncu Talat Bulut dahil oluyor.

Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve 13 bölüm ekrana gelen Mahkum dizisinin yayınlanacak 14. Bölümü heyecanla bekleniyor. MF Yapım tarafından Güney Kore dizisi İnnocent Defendant adlı diziden uyarlanan Mahkum yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren reytinglerde günün en iyi yapımları arasında yer almayı başardı. Bu sezon pek çok yapımı erken final yapan Fox Tv Mahkum dizisiyle oldukça umutlanırken dizi seyirci tarafından da oldukça beğenildi ve heyecanla seyrediliyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin her bölümü seyirciyi ekrana kilitlerken dizinin ilerleyen bölüm hikayelerine yeni oyuncular katılmaya ve dizide rol alan oyunculardan da bazıları ayrılmaya başladı. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı diziye 14. Bölümden itibaren yeni bir karakter dahil oluyor. Uzun süredir dizide adı geçen ve merak edilen Sinyor karakterini canlandırması için usta oyuncu Talat Bulut’la anlaşmaya varıldı ve oyuncu dizinin güçlü kadrosuna yeni bir güç olarak dahil oldu.

Sinyor Sonunda Geliyor

MF yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve uyarlama bir dizi olan Mahkum Perşembe akşamlarına damgasına vurmaya devam ediyor. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın başrollerini paylaştığı diziye usta oyuncu Talat Bulut dahil oldu. Dizide uzun süredir adı geçen ve herkesin merak ettiği Sinyor karakterini canlandıracak olan usta oyuncu talat Bulut son olarak yine Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde iki sezon süresince Halit karakteri olarak yer almıştı. Usta oyuncunun yeni dizisi Mahkum’da yeraltı dünyasının korkulan ve her yerde adı ve parmağı olan Sinyor karakterine hayat vereceği öğrenildi. Dizide yeni bir kırılma noktası olacak olan Sinyor’un gelişi özellikle dizide Savaş Yesari’nin büyük korkusu olarak görülüyordu.

Seray Kaya (Cemre) Veda Ediyor

Öbür taraftan heyecanla seyredilen dizide Avukat Cemre karakterini canlandıran genç ve güzel oyuncu Seray Kaya’nın ise dizinin 15. Bölümünde diziye veda edeceği öğrenildi. Dizinin ana karakterlerinden biri olan ve dizide Onur Tuna’nın canlandırdığı Savcı Fırat Bulut karakterinin avukatı olan ve ona inanan ender kişilerden olan Avukat Cemre’nin hikayesinin sona erdiği öğrenildi. Diziye farklı bir soluk getiren güzel oyuncunun neden diziden ayrıldığının belli olmadığı ancak hikayenin sona erdiği gerekçesiyle diziye veda edeceği öğrenildi. Güzel oyuncunun diziye 15. Bölümde veda edeceği öğrenildi.

17-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar