Temizlik Avcıları yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

Temizlik Avcıları yeni bölümleri ne zaman başlayacak?
TLC ekranlarının izleyiciyi ekran başına kilitleyen programı Temizlik Avcıları'nın yeni bölümleri ne zaman başlayacak? TLC'den gelen o açıklama..

Temizlik hastalarının merak ve ilgi ile izlediği TLC ekranlarının en sevilen programı Temizlik Avcıları'nın yeni bölümleri ne zaman başlayacak? Geçen sezon yayınlanan 5 bölümün ardından tatile giren program Temizlik Avcıları'nın ne zaman başlayacağı sevenleri tarafından merak edilmeye başlandı. Temizlik Avcıları yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Temizlik tutkunlarının en sevdiği programlar arasında ilk sırada yer alan Temizlik Avcıları'nın yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağına dair TLC'den açıklama geldi. İşte TLC'den gelen o açıklama..

İngiltere'de yayınlanan 'Obsessive Compulsive Cleaners' programının uyarlaması olarak Türkiye'de TLC ekranlarında yayınlanan Temizlik Avcıları, ne zaman başlayacağı sevenleri tarafından merak edilmeye başlandı. Yayınlanan 5 bölümü ile reytingleri alt üst etmişti. Özellikle ev hanımlarının yakından takip ettiği Temizlik Avcıları programı bir anda gündeme oturmuş, en çok konuşulan ve izlenen programlar arasında ilk sırada yerini almıştı. 5 bölüm yayınlanmasının ardından TLC ekranlarına küçük bir ara veren Temizlik Avcıları'nın yeni bölümleri heyecan ve merakla beklenilmeye başlandı. Her hafta Kadir Ezildi, Arzu Nar Gül ve Hülya Yavuz Özşeçen'in pis bir eve konuk olduğu program Temizlik Avcıları ne zaman başlayacak? TLC ekranları heyecanla bekleyen izleyicilerine bir açıklama da bulundu. İşte TLC kanalının Temizlik Avcıları'nın yeni bölümleri ile ilgili yaptığı o açıklama..

TEMİZLİK AVCILARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK

İşte TLC'den gelen o açıklama:

"Temizlik Avcıları'nın yeni sezonu hakkında gelen bazı yorumlara istinaden siz değerli izleyicilerimizin akıllarına herhangi bir soru kalmaması açısından zorunlu bir açıklama yapma isteği ortaya çıkmıştır.

Bildiğiniz gibi yeni sezon hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. En az ilk sezon kadar seveceğiniz iddialı bölümlerle karşınıza çıkmayı hedefliyoruz. Yeni sezonda yeni yüzlerle devam etmemizin nedeni, TLC ailesi olarak bizim de en az sizin kadar sevdiğimiz Temizlik Avcıları'ndan bazılarının kendilerine farklı bir yol seçerek ilerlemek istemiş olmasıdır. 

Temizlik Avcıları'nın hem orjinal hem yerli yapımını yayınlamaktan ve böyle bir formatı Türkiye'ye getirmekten mutluluk duyuyoruz. Temizlik Avcıları programının ilk sezondaki başarısına katkıda bulunan tüm Temizlik Avcıları'na ve siz değerli izleyicilerimize teşekkür ederiz.

Yeni gelişmelerle çok yakında karşınızda olacağız, bizi takip etmeyi unutmayın."

Temizlik Avcıları yeni sezonda yepyeni bölümleri ile TLC ekranlarında siz değerli izleyicilerimizin karşısında olacak. 

20-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar