Temizlik Benim İşim kim birinci oldu? 27 Eylül Cuma

Temizlik Benim İşim kim birinci oldu? 27 Eylül Cuma
Fox Tv'nin severek izlenen programı Temizlik Benim İşim'de bu hafta kim birinci oldu? Temizlik Benim İşim'de 10.000 TL'nin sahibi hangi isim oldu?

Temizlik Benim İşim 27 Eylül Cuma gününün birincisi kim oldu? “En iyi temizliği ben yaparım” diyen 5 titiz yarışmacının kıyasıya bir mücadele içerisinde yarıştığı programın son günü verilen puanların ardından haftanın birincisi belli oldu.  27 Eylül Cuma Temizlik Benim İşim kim birinci oldu? İşte 10.000 TL'nin sahibi olan o isim..

Sosyal medyada hem konuşması hemde sempatik tavrı ile herkesin sevgilisi olan Kadir Ezildi'nin sunumu ile Fox Tv ekranlarına gelen Temizlik Benim İşim yarışması hız kesmeden devam ediyor. Bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizleyen yarışmacılar ter kan içinde birinci olmak için büyük çaba sarfediyor . Kıyasıya rekabetin yaşandığı, eğlencenin hiç eksik olmayacağı yarışmada haftanın birincisi büyük ödülün sahibi oluyor. Temizlik Benim İşim'de haftanın birincisi 10.000 TL'lik ödülün sahibi oluyor. Temizlik Benim İşim'de bu hafta da rekabet oldukça büyüktü. Temizlik Benim İşim'de 27 Eylül Cuma gününün kazananı kim oldu? Hangi yarışmacı yaptığı temizlik ile 10.000 TL'yi almaya hak kazandı? İşte 27 Eylül Cuma gününün kazanan isimi..

Temizlik Benim İşim'de 10.000 TL'nin sahibi hangi isim oldu?

'Temizlik Benim İşim'de bu hafta kim kazandı?' sorusu bugün temizlenen son evin ardından verilen puanlarla yanıt buldu. Heyecan dolu final günü ile yarışmacıların tansiyonu yükseldi. Temizlik Benim İşim'in birincisi yarışmacıların birbirlerine verdiği puanlar ve Kadir Ezildi'nin yarışmacılara verdiği puanlarla belli oldu. Yarışmacılar ve Kadir Ezildi'nin verdiği puanların toplamında haftanın birincisi Ayşe hanım oldu. 

TEMİZLİK BENİM İŞİM'İN 27 EYLÜL BİRİNCİSİ  AYŞE HANIM KİMDİR?

27 Eylül Cuma günü hem rakip arkadaşları hemde sunucu Kadir Ezildi'den aldığı puanlar toplamında 10.000 TL'lik ödülün sahibi olan Ayşe Aygün, 32 yaşında ve temizlik görevlisidir. Kızının küçük yaşta geçirdiği hastalık nedeniyle temizlik takıntısı olan Ayşe Aygün, mikroplara karşı çok hassas olduğunu dile getirmiştir. Tüm bu hassas takıntıları onun Temizlik Benim İşim yarışmasında birinci olmasını sağladı. 10.000 TL'lik ödülün sahibi olan Ayşe Aygün'ün mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bakalım yeni hafta yeni yarışmacılar nasıl bir performans sergileyecek?

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar