Temizlik Benim İşim kim kazandı? Haftanın birincisi kim oldu?

Temizlik Benim İşim kim kazandı? Haftanın birincisi kim oldu?
Ekranların en temiz yarışma programı Temizlik Benim İşim hafta içi her gün yayınlanıyor. Her hafta temponun arttığı Temizlik Benim İşim kim kazandı, haftanın birincisi kim oldu?

Ekranların en temiz yarışma programı Temizlik Benim İşim hafta içi her gün yayınlana bir yarışma programı. Hafta içi 5 gün boyunca birbirinden farklı evleri temizleyen yarışmacılar aynı zamanda birbirlerini puan vererek değerlendiriyorlar. Her hafta temponun arttığı Temizlik Benim İşim kim kazandı, haftanın birincisi kim oldu, diye merak ediyorsanız haberimizden takip edebilirsiniz. İşte detaylar.

Temizlik Benim İşim kim kazandı? Haftanın birincisi kim oldu?

Her hafta sonu olduğu gibi bugün de değerlendirmeler akabinde kimin birinci olduğu belli oldu. Temizlik Benim İşim yarışmasında kimin kazandığını yarışmanın sunucusu Kadir Ezildi açıkladı. Her Cuma olduğu gibi 06 Eylül 2019 Cuma yani bugün Temizlik Benim İşim yarışması birbirinden ilginç temizlik mücadelesine tanık oldu ve haftanın birincisi belli oldu.

Yoksa Niyazi Bey mi birinci?

Bu hafta yarışma yine heyecanlı geçti. 5 yarışmacıdan ilk gün yarışan Niyazi, Nilgün ve Sevgi’den 3 puan aldı. Mertcan ve Halise’den aldığı 2 puanları hanesine yazdıran Niyazi Bey totalde 10 puana ulaştı.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Temizlik Benim İşim yarışmasında haftanın ikinci yarışmacısı Halise ise daha başarılı bir performans ortaya koydu. Halise, Nilgün ve Sevgi’den 4 puan toplarken Mertcan ve Niyazi’den 1’er puan alarak toplamda 11 puana ulaştı. Puanlamanın adil olmadığını söyleyen Halise, bu durumu protesto ederek Perşembe günü yarışmadan çekildi.

Yine 11 puan ve Sevgi

Yarışmanın üçüncü gününde sahne Sevgi’nindi. Yarışmacıları sürekli eleştiren Sevgi, çok çalışmasına rağmen Halise’yi geçemedi. Mertcan ve Halise’den 2 puan, Nilgün’den 3 puan alan Sevgi, Niyazi’den tam 4 puan almayı başardı. Ancak toplamda 11 puan alarak Halise ile eşit duruma geçmekten kurtulamadı.

En Kötü yarışmacı Mertcan

Temizlik benim işim yarışmasında heyecan 4. Gün olan Perşembe günü de devam etti. 4. gün yarışmacısı ise Mertcan ilginç bir ortaklığa imza attı. Mertcan, yaptığı temizlik sonrasında bütün yarışmacılardan 2 puan alarak ilginç bir duruma yol açtı. Zira şu ana kadar yarışmacılar arasında en düşük puanı alan yarışmacı Mertcan oldu.

Ve ödülün adresi: Halise

Yarışmanın son gün yarışmacısı Nilgün oldukça heyecanlıydı. Çünkü yapacağı temizlik sonucu diğer yarışmacıların kaderi belli olacaktı. Yarışma başladı ancak Nilgün beklentileri karşılayamadı.

Programın sonunda sahneye Kadir Ezildi çıktı ve kazananın ismini duyurdu. Evde büyük bir tartışma çıktı. Yarışmacılar final sonucunu alır almaz evi terk ettiler. Haftanın birincisi ve kazananı yarışmanın sunucusu Kadir Ezildi’nin puanlaması sonucunda belli oldu. Program sunucusu Kadir Ezildi Temizlik Benim İşim yarışmasında Halise’nin birinci olduğunu ve 10 bin tl ödülü onun kazandığını söyledi.

06-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar