Teşkilat Dizisinde yaprak Dökümü Sürüyor

Teşkilat Dizisinde yaprak Dökümü Sürüyor
TRT 1 ekranlarının ajan dizisi Teşkilat sezon finaline giderken dizinin kadrosundan bir oyuncu daha hikayeye veda ediyor.

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonunda olan Teşkilat Dizisi aldığı reytinglerle kanalının en başarılı yapımları arasında yer alıyor. Dizi İstihbarat teşkilatında görevli özel bir ekibin ülkenin geleceği için hayati derecede öneme haiz görevleri canları pahasına yapmasını ve terör örgütleri ile yabancı ülkelerin Türkiye üzerindeki sinsi emellerini bertaraf etmelerini anlatıyor. Özellikle ilk sezonunda tam anlamıyla ekranda fırtına gibi esen ve reytinglerde ilk sırayı başka hiçbir yapıma bırakmayan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyordu. Dizinin ikinci sezonunda ise az da olsa düşen reytinglere rağmen Teşkilat en çok seyredilen yapımlar arasında yer almaya devam etti ancak bu sezonda dizide yer alan oyunculardan bazıları da diziyle vedalaşmaya ve yollarını ayırmaya başladı. Dizinin ikinci sezon finalinin yaklaştığı bu günlerde bir oyuncunun daha diziden ayrılacağı öğrenildi.

Pınar (Ezgi Şenler) Veda Ediyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Tims & B Yapım tarafından hazırlanan Teşkilat dizisi ikinci sezon finaline yaklaşıyor. Bu hafta sezon finali bölümünün çekimlerinin başladığı ve 48. Bölümde sezon finali yapacak dizide bir ayrılık yaşanacak. Sezon finalinde dizinin başarılı ve güzel oyuncularından Ezgi Şenler diziyle yollarını ayıracak. Dizide Pınar karakteriyle seyirci karşısına çıkan ve İstihbarat teşkilatında özel görevli ekibin içinde kritik görevlerde yer alan Pınar karakteri seyirci tarafından oldukça sevildi. Dizide özellikle kılık değiştirme ve zaman zamanda karşı tarafın içine sızma görevlerini başarıyla yerine getiren Pınar karakterinin de diziden ayrılmasıyla bu sezon Teşkilat’a veda eden isimlere bir yenisi daha eklenmiş oldu. Dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan güzel oyuncunun diziden ayrılma sebebinin ise hikayesinin sona ermesi olduğu belirtildi. Oyuncunun sevenleri bu ayrılığa üzülürken son bölümde Pınar’ın hikayeye nasıl veda edeceği merak konusu oldu.

Peş Peşe Ayrılıklar Yaşandı

Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisinde bu sezon peş peşe ayrılıklar yaşandı. Dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan başarılı ve güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile başlayan ayrılık sürecinde daha sonra hikayenin ana oyuncusu Mesut Akusta sağlık sorunları sebebiyle diziye veda etti. Daha sonra dizinin başarılı oyuncularından Hakan Boyav ve ardından da Tuncer Salman diziye veda etmişti. Son olarak ise dizinin güzel oyuncusu Ezgi Şenler’de diziyle yıllarını ayırdı. Sezon finalinde başka hangi oyuncuların diziyle vedalaşacağı ise şimdilik belli değil.

17-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar