Teşkilat Dizisinde Beklenmedik Ayrılık! Hulki ‘Nihat Altınkaya’ Diziden Ayrılıyor Mu?

Teşkilat Dizisinde Beklenmedik Ayrılık! Hulki ‘Nihat Altınkaya’ Diziden Ayrılıyor Mu?
TRT1’in Pazar akşamları ilgiyle izlenen Teşkilat dizisinde peş peşe gelen ayrılıkların ardından son olarak iddia edilen bomba bir isim Hulki Teşkilat’a veda mı ediyor?

Tims & B Productions imzalı TRT1’in sevilen yapımı Teşkilat’ta bomba bir ayrılık gündeme geldi. İlk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan, Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon, istihbarat ve dram türündeki dizisidir. Teşkilat dizisinin yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, senaryosunu Teşkilat senaryo ekibinin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın, Hakan Kırvavaç ve Burak Arlıel’in oturduğu dizinin görüntü yönetmenliğini Aras Demiray yapıyor. 2 sezondur ekranlara gelen reytingleri yüksek dizi Teşkilat’ın başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun ile Nihat Altınkaya paylaşıyor. Bu yıl 2. Sezonu ile ekranlara veda etmeye hazırlanan dizinin sezon sonu yaklaştıkça birçok isim diziden ayrıldı. Son olara Teşkilat dizisinin Hulki Gürbüzoğlu karakterinin diziye veda edeceği gündeme bomba gibi düştü. Nihat Altınkaya Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu? İşte konuyla ilgili detaylar…

Teşkilat Dizisinin Hulki’si Öldü Mü?

Her hafta Pazar günleri saat 20.00 de TRT1 ekranlarına gelen Teşkilat dizisi 29 Mayıs Pazar günü 48. Bölüm ile 2. Sezona veda edecek. Teşkilat dizisinin Hulki Gürbüzoğlu karakteri sezon finali bölümünde ölerek diziye veda ediyor.

Teşkilat 48. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Teşkilat 48. Bölümde ‘Şirket’in faaliyetlerine dair ele geçirilen belgeler sayesinde Yıldırım’ın yakalanmasının ardından büyük operasyon için hazırlık başlar. Ardı ardına kayıplar yaşayan ekip üyeleri bir yandan kayıplarının yasını tutarken bir yandan karışık duygular yaşar. Ekip üyeleri ‘Şirket’i ortadan kaldırmaları halinde ailelerine kavuşacak olmanın heyecanını hisseder ve Serdar, Zehra sayesinde uzun süre sonra tüm yaşananların ardından geleceği umutla bakmaya cesaret etmiştir.

Serdar ve Zehra çıkacakları bu büyük görev öncesinde hiç olmadığı kadar yakınlaşır. Şirket’e ulaşması Yıldırım’dan elde edilen istihbaratla pek kolay olmaz. ilk hedefini belirleyen Ekip, oyun içinde oyun kurmak zorunda kalarak, operasyonu başlatır. Yeni bir hayata başlamak için ekip üyeleri büyük bir bedel ödemek zorunda olduklarından habersizdir.

Teşkilat Dizisinden Nihat Altınkaya Ayrılıyor Mu?

TIMS & B Productions imzalı 2.sezonuyla TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin başrol oyuncularından Nihat Altınkaya’nın hayat verdiği ‘Hulki’ karakterinin hikayesi senaryo gereği bitirilecek ve başarılı oyuncu projeye veda edecek.

Ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, ‘yer altına’ inen yedi vatan sevdalısının hikâyesini ele almakta olan Teşkilat dizisinde 2. Sezonun bitmesine yakın Teşkilat dizisinin ana karakterleri peş peşine diziye veda etti. Yavuz Bingöl (Adem), Mesut Akusta (Mete Başkan), Ezgi Eyüboğlu (Ceren), Tuncer Salman (Hakkı Dayı), Hakan Boyav (Tövbekar) ve Ezgi Şenler (Pınar) diziye veda eden isimler oldu. Son olarak Teşkilat dizisinin son bölümü ile Nihat Altınkaya (Hulki Gürbüzoğlu) diziden ayrılıyor. 

Başarılı oyuncu Nihat Altınkaya’nın dizinin Üçüncü sezon itibariyle olmayacağı konuşulurken, bu iddialar oyuncunun yatığı paylaşım ile doğrulandı.

29-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar