TLC’den Yeni Dizi! Hayat Çizgisi!

TLC’den Yeni Dizi! Hayat Çizgisi!
yayınlandığı özgün formattaki program ve dizilerle seyirci tarafından beğenilen TLC yeni bir dizinin yayınına başladı. Hayat Çizgisi. Dizinin içeriğini sizler için araştırdık.

Ülkemizde gerçeğe dayalı eğlence programlarının en çok izlenen kanalı ve aynı zamanda Discovery’nin eğlence kanalı olan TLC yeni yayın döneminde yaptığı ataklarla seyirci kitlesine yenilerini ekliyor. Yerel içeriklerle de yayın akışını güçlendiren kanal özellikle yayınladığı özgün formattaki programlar ve dizilerle ilgi görüyor. Yeni başlayan bu dizilerden biri olan ve seyirci tarafından oldukça beğenilen Hayat çizgisi adlı dizide kanalın iddialı yapımlarından biri olarak ön plana çıkmayı başardı. İşte ayrıntılar!

TLC’den Yeni Dizi: Hayat Çizgisi!

TLC ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ilk üç bölümü ekrana gelen yeni dizi Hayat Çizgisi daha şimdiden seyirciden tam not almış durumda. Dizi oldukça ilginç bir içeriğe sahip. Hayat, en iyi cerrahlara bile oyun oynayabiliyor. Genç ve yetenekli doktorları, hastanedeki vakalar dışında bir de kendi hayatlarındaki sürprizler bekliyor. Hırslı doktorların birbirinden ilginç hikayelerini anlatan hayat çizgisi TLC ekranlarında hafta içi her gün yayınlanıyor. Dizinin konusuna gelince; Yeni bir hastane yeteneklerini geliştirmekten ve risk almaktan korkmayan cesur doktorlardan oluşan mükemmel ekibi kurmak için kolları sıvar.

Genç ve yetenekli doktorlar her gün birbirinden ciddi ve sıra dışı vakaların üstesinden gelmek zorundadır. Yaşamla ölüm arasındaki ince çizgide yürürken onları bir de kendi özel hayatlarındaki çalkantılar beklemektedir. Başkalarının derdine deva olan doktorlar kendi kalplerine ve hayatlarına söz geçirebilecekler midir? TLC ekranlarında hafta içi her gün saat 15.00’da ekrana gelen Hayat Çizgisi şaşırtıcı ve çarpıcı hikayeleriyle seyirciyi ekrana bağlayacak gibi görünüyor.

Tlc Frekans Bilgileri!

Ülkemizde değişik içerikte format üreten ve seyirciye sunan kanal oldukça doyurucu program ve dizilerle seyirci karşısına çıkıyor ve her geçen gün seyirci kitlesini genişletiyor. Kanalı seyredebilmek ise oldukça kolay. İşte TLC’nin Frekans bilgileri!

Uydu                  : Türksat 4A

Alış Frekansı      : 12.379 MHZ

Polarizasyon      : Yatay (H)

Sembol               : 30.000 KSYM/S

Fec                        : ¾

Tüm bunlarla uğraşmak istemeyenler için ise kanalı internet ortamından seyretmekte mümkün. Bunun için canlıtv.com adresinden arama bölümünden TLC yazmanız ve çıkan sonuca tıklamanız kanalı seyretmeniz için yeteri olacaktır.

18-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler