Burcu Güneş Üvey Annesine Dava Açtı

Burcu Güneş Üvey Annesine Dava Açtı
Ünlü şarkıcı Burcu Güneş 2002 yılında ölen babasının ikinci eşine verdiği ev üzerindeki hissesini alabilmek için üvey annesine tapu iptali davası açtı.

Magazin dünyasında olaylar eksik olmuyor. Sık sık kavgalar, tartışmalar, mahkemeler magazin basına yansıyor ve sosyal medyada gündem oluyor. Müzik dünyasının önde gelen isimlerinden olan ve sesiyle ve sahnesiyle hayranlarının gönlünde taht kuran ünlü şarkıcı Burcu Güneş üvey annesiyle aldığı bir kararla magazin basının gündemine oturdu. Şarkıcı Burcu Güneş Antalya Kepez’de babasından kalan evi üzerine geçirdiğini iddia ettiği üvey annesi Nuray Güneş aleyhine tapu iptali davası açtı. Burcu Güneş’in 2002 yılında hayatını kaybeden babası Ali Güneş’ten miras kalan Antalya’daki evi bedelsiz bir şekilde üzerine geçirdiğini iddia ettiği 62 yaşındaki annesine açtığı bu davayla bugün magazin basınında en çok okunan haberler arasında yer aldı. Üvey annesi Nuray Güneş ise bu olay üzerine üvey kızına sitemde bulundu.

Üvey Annesine Tapu İptal Davası

Ünlü şarkıcı Burcu Güneş 2002 yılında ölen babası Ali Güneş’ten kalan Antalya Kepez’deki bir evi bedelsiz bir şekilde üzerine geçirdiğini iddia ettiği üvey annesi Nuray Güneş’e tapu iptali davası açtı. Burcu Güneş’in avukatı mahkemeye verdiği dilekçede “Ali Güneş evini Nuray Güneş’e 1993 yılında satarak tapuda devir işlemi gerçekleştirdi. Güneş bedelsiz olarak evini ikinci eşine devrederek Burcu Güneş’ten mal kaçırdı. Ali Güneş’in resmi nikahlı eşine üzerine kayıtlı taşınmazı satması hayatın olağan akışına aykırıdır. Bu nedenle müvekkilin 8’de 3 oranındaki miras payının verilmesini talep ediyoruz. Evin üçüncü kişilere devredilmemesi için teminatsız olarak ihtiyati tedbir konulmasını istiyoruz” ifadelerine yer verildi. Bunun üzerine davanın sağlıklı biçimde sonuçlandırılması için Nuray Güneş adına kayıtlı evin 8’de 3 hissesine ihtiyati tedbir konulmasına ve davalı tarafın 2 hafta içinde şikayet dilekçesine cevap vermesine hükmetti.

Nuray Güneş’ten Cevap Geldi

Burcu Güneş tarafında tapu iptali davası açılan üvey anne Nuray Güneş, Burcu Güneş’in bu hareketi karşısında sessizliğini bozdu. Nuray Güneş “Burcu kızımın haberi beni şoke etti. Kendisi benim canım kızım. Çok seviyorum. Çünkü bana anne den ilk kişidir. Seneler önce babasının işinin bozulması nedeniyle bu evi bana vermek zorunda kaldı. Aradan 28 sene geçmiş. 28 sene sora bana dava açıyor. Beni o kadar üzdü ki, Burcu o kadar sıkışık durumda mı? Benimle yüz yüze konuşsaydı ya bunları. Gelse bunları konuşsaydı, ben hissemi istiyorum deseydi, orta yolu bulurduk. Ben 2 bin TL emekli maaşıyla geçinen bir insanım” ifadelerini kullandı.

06-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar