Tövbeler Olsun 9. Bölüm izle!

Tövbeler Olsun 9. Bölüm izle!
Yeni dizi Tövbeler Olsun eğlendirmeye devam ediyor. Komedi dizisi Tövbeler Olsun 9. Bölüm bu akşam ekranda olacak. Tövbeler Olsun 9. Bölüm izle!

TRT 1'de yayınlanan yeni sezon dizilerinden biri olan Tövbeler Olsun yeni bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Ünlü oyuncu Hasan Kaçan'ın projesi olan Tövbeler Olsun dizisi komedi türü dizilerinden biri olarak pazar akşamlarının neşe kaynağı oldu. Usta oyuncuları kadrosunda toplayan Tövbeler Olsun 9. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Tövbeler Olsun son bölüm canlı izle!

Tövbeler Olsun dizisi TRT 1'de yayınlanan komedi dizilerinden biri oldu. Erkan Can, Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu, Çiçek Dilligil gibi usta oyuncuların rol aldığı Tövbeler Olsun iki farklı karaktere sahip Namzet ve  Osman'ın hayatından kesitler sunuyor. Tövbeler Olsun'da Namzet'in Osman ve geçmişinde hakkını yediği kişilerden helallik alması eğlenceli bir senaryoyla ekrana yansıyor. Her bölümde yeni bir dersin verildiği Tövbeler Olsun dizisinin son bölümü yine çok eğlendirecek. Tövbeler Olsun son bölüm izle!

Tövbeler Olsun yeni bölüm izle!

Tövbeler Olsun yeni bölüm hem eğlendirecek hem de düşündürecek. Osman ve Namzet'in ortaklıklarını bozan hatanın telafisi için çalışacak olan Namzet bakalım başarabilecek mi? Namzet'in Osman'dan helallik alması ise giderek zorlaşıyor. Diğer yandan Aylin ve Buğra'yı birbirinden uzaklaştırmak isteyen Hülya ve Latife işbirliği yapmaya karar veriyor. Nazmiye ve Anıl'ın yakınlaşması ise Ertan'ın gözünden kaçmıyor. Namzet helallik alma çalışmalarına Osman'ı da dahil etmek ister ve işler içerisinden çıkılmaz bir hal almaya başlar. Hülya Neşe'nin davetine katılır fakat onu orada bekleyen bir sürpriz vardır.

Namzet Osman'dan helallik almayı başarabilecek mi?

Hülya'yı zor duruma düşürecek sürpriz ne? Güven Kıraç'ın canlandırdığı Namzet ile Erkan Can'ın canlandırdığı Osman karakterlerinin macerası nasıl sonuçlanacak? Latife ve Hülya çocuklarını ayırabailacak mi? Kadir ve Buğra'yı bekleyen durum ne? Namzet Osman'dan helallik almayı başarabilecek mi? İki eski ortak geçmişte yapılan hataları telafi edebilecek mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam TRT 1'de Tövbeler Olsun yeni bölümde. Tövbeler Olsun 9. Bölüm canlı izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz! İyi seyirler…

04-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar