Disney Plus'tan Türk Seyircisine Ön Kayıt Kampanyası!

Disney Plus' Türk Seyircisine Ön Kayıt Kampanyası!
Türkiye pazarına 14 Haziran’da girecek olan, The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney + Türkiye için özel bir tanışma paketi hazırladı. İşte ayrıntılar…

14 Haziran’da Disney Plus (Disney+) Türkiye’nin en ünlü isimleriyle anlaşmalar yapıyor. İlk anlaşmasını Engin Akyürek’le yapan Disney Plus ardından Aras Bulut İynemli, Can Yaman, Şahan Gökbakar, Pınar Deniz, Buğra Gülsoy, Halit Ergenç, Eda Ece, Cansu Dere, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer, Pınar Deniz, Demet Özdemir, İrem Helvacıoğlu, Hande Erçel ve son olarak pop star Tarkan gibi Türkiye’nin yıldız isimlerini kadrosuna kattı. Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olması sebebiyle üye olacaklara tanışma paketi adıyla yeni bir yıllık paket fiyatı belirledi. Üyelere erken kayıt indirimi yapacağını açıklayan platform, ön kayıt kampanyası hazırlayarak, 14 Haziran’dan önce kayıt olarak 26 Haziran’a kadar satın alma işlemi gerçekleştirenlere, 8 aylık ücret karşılığında 12 aylık hizmet vereceğini duyurdu. Ayrıca platformun yeni bir tanıtım videosu da yayınladı. İşte Disney Plus indirimli fiyatlandırma tarifesi hakkında detaylar...

Disney Plus’ın İndirim Kampanyasından Nasıl Yararlanabilirim?

 Disney (+) Plus Türkiye üyeleri ön kayıt işlemleri nasıl olacak?

1. E-posta adresinizle kaydolmak için web sitesine 14 Haziran’dan önce girip Şimdi Kaydol’a girip kaydolun.

2. 14 Haziran’da kayıt yaptıran kişilere bir e-posta gönderilecek.

3. E-postadaki bağlantıya tıklayıp ödeme yaparak 1 yıllık abone olanlar 279,90 TL’den 1 yıl boyunca Disney Plus’ı izleyebilecek.

Kampanyadan yararlanmak için e-mail geldikten sonra 26 Haziran’a kadar süre veriliyor. 26 Haziran sonrasında kampanyadan faydalanılamıyor.

1 yıllık Disney Plus abonelik süresince elde edeceğiniz indirimler ise şu şekilde olacak:

34,99 TL – 419,88 TL/yıl (139,98 TL indirim) - Aylık abonelik fiyatı

349,90 TL (70 TL indirim) - Yıllık abonelik fiyatı

Disney Plus Tanışma Paketi: 279,90 TL

 

Neden Disney Plus? Netflix ve Diğerlerinden Farkı Ne?

Netflix’in en üst paketi ise aylık 77,99 TL olarak ücretlendirilirken, Disney Plus platformundaki tüm abonelik seçenekleri 4K çözünürlük, seçkin içerikler daha yüksek kaliteli bir görüntü sunan IMAX teknolojisiyle de izlenebilecek. Aynı anda 4 ekranda izleme ve 7 profil oluşturma gibi tüm özellikleri kapsıyor.

Disney’in fiyatlandırma tercihleri şimdiden birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başardı. Disney Plus, dikkat çeken abonelik fiyatları ile Netflix kullanıcılarının tercihlerini değiştirebileceğe benziyor.

 

Disney Plus Türkiye Ne Zaman Gelecek?

Disney (+) Plus Türkiye’ye 14 Haziran 2022 tarihinde gelecek aynı tarihte yayın hayatına başlayacak.

 

Disney Plus Kaç TL? Disney + Üyelik Ne Kadar?

Disney + Türkiye’deki üyelik ücretlerini geçtiğimiz Mart ayında açıkladı. Aylık paket ücretleri 34,99 TL, yıllık ise 349,99 TL olarak belirlendi.

 

 

 Disney Plus’ta Neler Var?

Disney Plus’ta üyelerin izleyebileceği yapımlar arasında, Marvel dizileri ‘Ms. Marvel’ ve ‘Loki’, Scarlett Johansson’ın başrolünde bulunduğu ‘Black Widow’ ve Simu Liu ve Awkwafina’nın başrollerini paylaştığı Oscar adayı ‘Shang-Chi ve On Halka Efsanesi’ filmleri de platformda izlenebilecek yapımlardan.

 

Platforma özel içerikler yer alıyor. Yapımcılığını ve senaristliğini Jon Favreau’nun üstlendiği Star Wars içerikleri ‘The Book of Boba Fett’ ve ‘The Mandalorian’ın yanı sıra ‘Obi-Wan Kenobi’ de bulunuyor.

 

Ayrıca, ‘The Simpsons’, ‘American Horror Story’ ve ‘How I Met Your Mother’ın yanı sıra ‘Lost’ gibi ses getirmiş dizilerin tüm sezonları da Disney Plus’ta olacak.

 

İlk Türk Yapımı ‘Kaçış’ ı İzleyebilirsiniz.

Türk yapımı olan başrolünde Engin Akyürek’in oynadığı yerli dizi ‘Kaçış’ da platformdan izlenebilecek. O3 Medya’nın yapımcılığını ve Same Film’in üstlendiği, hikâyesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı dram, aksiyon ve macera türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın otururken; dizide Engin Akyürek dışında, İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

 

Disney Plus Dizi ve Filmleri

- Wolfgang

- Avengers filmleri

- Star Wars – orijinal üçleme

- Star Wars – devam üçlemesi

- Karayip Korsanları üçlemesi

- Oyuncak Hikayesi üçlemesi

- The Mandalorian

- The Simpsons

- Loki

- Monsters At Work

- WandaVision

29-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar