TRT İzleyicilerine Müjde! Bomba Gibi Bir Dizi Geliyor! Tutunamayanlar!

TRT İzleyicilerine Müjde! Bomba Gibi Bir Dizi Geliyor! Tutunamayanlar!
TRT için yeni bir dizi daha hazırlanıyor. Tutunamayanlar adlı komedi dizi'nin hazırlıkları başladı. peki dizi ne zaman yayınlanacak ve kadrosunda kimler var? İşte detaylar!

Son yıllarda drama yapımlarında çok ciddi bir atılım yapan ve özel kanallarla arasındaki farkı yayınladığı dizilerle iyice azaltan ve hatta bazı yapımlarda Özel kanalları geride bırakan kamu kanalı TRT yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı. Sezona Şampiyon, Benim Adım Melek gibi güçlü yapımlarla giren ve reyting konusunda özel kanallara kafa tutmaya başlayan TRT yapacağı yeni dizinin komedi türünde olacağı açıklanırken gelen bu haber dizi piyasası bir anda hareketlendirdi. Yakın zamanda hazırlıklarının bitirilerek sete inilmesinin planlandığı, dizinin adının Tutunamayanlar olduğu açıklandı. İşte TRT’de başlaması planlanan yeni Dizi Tutunamayanlar ile ilgili detaylar!

Tutunamayanlar’ın Hazırlıkları Başladı.

Sezona Şampiyon ve Benim Adım melek gibi iddialı dizilerle giren TRT yeni bir dizinin startını verdi. Tutunamayanlar adlı komedi türünde olacak dizinin yapım şirketinin İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film olduğu açıklanırken dizinin yapımcılığını Ahmet Tarık Güven ve Ogün Şanlıer’in yapacak. Yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturacağı açıklanan dizinin senaryosunu ise Osman nail Doğan ve Mustafa Karataş kaleme alacak. Dizinin hazırlıklarının başladığı belirtilirken dizide rol alacak oyuncuların isimleri ise yavaş yavaş belli olmaya başladı. Yayına ne zaman gireceği tam olarak açıklanmayan dizinin büyük ihtimalle Şubat ayı gibi yayına hazır hale gelmesi bekleniyor.

Tutunamayanlar Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

İstanbul Film Akademisi ve neden Film ortaklığı ile TRT için hazırlıklarına başlanılan komedi türündeki yeni dizinin cast çalışmaları başladı. Şubat ayı gibi ekrana gelmesi planlanan dizinin oyuncu kadrosu için açıklanan isimler arasında Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Şinasi Yurtsever ve Zafer Algöz gibi isimler yer alıyor. Diziyle ilgili diğer çalışmalar devam ediyor.

Doğu Demirkol Kimdir?

6 Eylül 1985 yılında dünyaya gelen Aydın doğu Demirkol, Üniversitede Bilgisayar Mühendisliği eğitimi almıştır. Daha önce Tv 8 ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programına da katılan Demirkol, özellikle Show Tv ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show’da kendini göstermiş ve seyirci tarafından sevilmiştir. Oyuncu pek çok sineme filminde rol alırken son olarak yönetmenliğini Ali Atay’ın üstlendiği Ölümlü Dünya filminde Zafer karakterine hayat vermiştir. Oyuncu aynı zamanda yakın zamanda vizyona girecek olan Bayi Toplantısı adlı filmde de rol almıştır.

28-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar