Tuba Ünsal’a Hapis Şoku!

Tuba Ünsal’a Hapis Şoku!
Ünlü model ve oyuncu tuba Ünsal’ın İspanyol Model Elisabeth Mal Vass’ı darp ettiği iddiasıyla açılan davada bir yıla kadar hapsi isteniyor. İşte detaylar!

Ünlüler dünyasında garip, garip oldu kadarda şaşırtıcı bir haber magazin basına ve sosyal medyaya yansıdı bugün. Habere göre eski model ve oyuncu Tuba Ünsal’a bir yıl hapis istemiyle savcılık tarafından dava açıldı. Ancak olay bu kadarla kalmıyor. İddiaya göre ünlü isim Tuba Ünsal’a açılan davanın nedeni İspanyol model Elisabeth Mas Vall’ı darp etmesi… Ünlü İspanyol model Tuba Ünsal hakkında darp iddiasıyla şikayetçi olunca savcılıkta bir yıla kadar hapis istemiyle ünlü isme dava açtı. Geçtiğimiz aylarda Türkiye’ye gelen ünlü İspanyol model Elisabeth Mal Vass iddiaya göre kendisini Tuba Ünsal’la aldatan eski eşi Caner Karaloğlu ve Tuba Ünsal ile bir restoranda karşılaşmış ve eski eşiyle konuşmak isteyince de hem Caner Karaloğlu’ndan hem de Tuba Ünsal’dan dayak yemişti. Bunun üzerine ünlü İspanyol model Tuba Ünsal’dan şikayetçi olmuştu. İşte haberin detayları!

Bir Yıla Kadar hapsi İsteniyor!

Geçtiğimiz aylarda Türkiye’ye gelen ünlü İspanyol model Elisabeth Mal Vass bir restoranda eski eşi Caner Karaloğlu ve Tuba Ünsal’la karşılaşınca eski eşiyle konuşmak istemiş ve bunun üzerine Karaloğlu, Vass ile konuşmak istememiş ve ayrıca iddiaya göre hem kendisi hem de Tuba Ünsal ünlü modeli darp etmişti. Ünlü İspanyol Modelin şikayetçi olması üzerine de Caner Karaloğlu hakkında darp ve hakaretten beş yıla kadar hapis istemiyle dava açarken Tuba Ünsal’la olan şikayeti ise uzlaşma büroya göndermişti. Ancak İspanyol model Tuba Ünsal’la uzlaşmayı reddedince ve kendisini affetmeyince savcılık tarafından yaralama iddiasıyla bir yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Omzundan Sakatlandı!

Geçtiğimiz aylarda Türkiye’ye gelen ve burada yaşanan talihsiz olay sonrasında İspanyol model Elisabeth Mal Vass’ın darp edilmesiyle ilgili olarak açılan davada Tuba Ünsal’la ilgili olarak, Ünsal’ın arkadan gelerek Vall’ın saçlarını çekip darp ettiğine dair ifadeler kullanıldı. İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından İspanyol modelin kafasının arka bölgesinde ağrı, sağ omzunda zedelenme meydana geldiğine dair rapor olduğu belirtilen iddianamede Tuba Ünsal için bir yıla kadar hapis istendi. Davanın ne zaman görüleceği hakkında ise bilgi edinilemedi.

20-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar