Tuğba Özerk’ten Ünlü Popçulara Eleştiri

Tuğba Özerk’ten Ünlü Popçulara Eleştiri
Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk sosyal medya hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki magazin dünyasında yakında yeni bir kavga kopacak gibi görünüyor.

Magazin dünyasında yeni bir tartışmanın fitili ateşlenmiş durumda. Zaman zaman ünlü bir isim çıkar ve bir laf eder ve o andan sonra magazin dünyası büyük bir tartışmanın içinde bulur kendini. Müzik dünyasının ünlü isimlerinden biri olan ve son olarak Halaybaşı’nı müzikseverlerle buluşturan Tuğba Özerk sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda öyle ifadeler kullandı ki bu tartışma artık kaçınılmaz oldu. Ünlü isim yaptığı paylaşımda bazı şarkıcıları hedef alarak “Pop Müziğini rezil eden insanlar” ifadelerini kullandı. Bu açıklamasıyla bir anda magazin basını ve sosyal medyada gündem olan ünlü isim aynı zamanda takipçilerini ve müzik severleri de ikiye böldü. Sosyal medya hesabından bazı şarkıcıları sert bir şekilde eleştiren Tuğba Özerk’in bu paylaşımına henüz cevap gelmedi.

Pop Müziğini Rezil Edenler

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla bazı şarkıcıları hedef alarak sert sözlerle yüklendi. Geçtiğimiz günlerde Halaybaşı’nı müzikseverlerle buluşturan Tuğba Özerk paylaşımında “ Hep mi ritim aynı olur ya? Edoş, Zeynoş, bir de Reynoş çıktı başımıza. Bir de birliktelik kurmuşlar. Bu pop müziği rezil eden insanlar. Öperim” ifadelerini kullandı. Ünlü isim daha sonra bir kez daha bir paylaşım yaparak “sahte okeyler. Hep dön, dön aynı. Öptüm” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının paylaşımında bahsettiği şarkıcıların Edis Görgülü, Zeynep Bastık ve Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş olduğu belirtildi. Ünlü ismin bu paylaşımları sosyal medyada geniş şekilde yer alırken müzikseverler ise ikiye bölündü ve bir kısım ünlü şarkıcıya hak verirken bir kesim ise karşı çıktı. Tuğba Özerk’in eleştirisine maruz kalan isimler ise henüz herhangi bir karşılık vermedi.

Tuğba Özerk Kimdir?

Türk Pop müziğinin önde gelen isimlerinden olan Tuğba Özerk 4 Haziran 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede konservatuar okumuştur. Ünlü isim daha sonra sahnelerde yer almaya başlamış ve birçok albüme imza atmıştır. Bu albümler arasında, Hergele, Ahirim Sensin, Fikret Şenses Şarkıları,  Aynı Semtin Çocukları, Süslü Günah, Çocuk Diskosu, Derin Darbe, Kolay Değil yer almaktadır.

26-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar