Başarılı Oyuncu Elif Sönmez Aziz Dizisi’nin Kadrosuna Dahil Oldu

Başarılı Oyuncu Elif Sönmez Aziz Dizisi’nin Kadrosuna Dahil Oldu
Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan yeni dizi Aziz'in oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Elif Sönmez dahil oldu.

Yeni yayın döneminde yeni diziler ve eski diziler kıyasıya bir reyting yarışına girerken yapım şirketleri yeni ise yeni dizilerin hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve sezonun merak edilen dizilerinden biri Aziz ise çekimlerine hızla devam ediyor. Başrolünde Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in yer aldığı Aziz bir dönem dizisi olarak ekrana gelecek. Seyircinin merakla ve heyecanla beklediği dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alırken dizinin ana kadrosuna son olarak Doğduğun Ev Kaderindir Dizisindeki başarılı performansıyla göz dolduran genç ve güzel oyuncu Elif Sönmez dahil oldu. Dizinin ana karakterlerinden Galip’in kızı olarak diziye dahil olan Elif Sönmez dizide Maksude karakterine hayat verecek.

Aziz’in Çekimleri Devam Ediyor

Son olarak Ramo adlı diziyle seyirci karşısında yer alan başarılı oyuncu Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in başrolünde yer aldığı Aziz’in kadrosunda Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş ve Füsun Demirel yer almaktadır. Dizinin çekimleri hızla devam ederken merakla beklenen dizinin kadrosuna yeni oyuncular da dahil olmaya devam ediyor. Diziye son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Cemile karakterini canlandıran başarılı oyuncu Elif sönmez dahil oldu. Elif Sönmez’in dizide Ahmet Mümtaz Taylan’ın canlandırdığı Galip karakterinin kızı Maksude olarak yer alacağı öğrenildi. Başarılı oyuncunun çekimleri devam eden dizinin kadrosuna katılacağı ve çekimlerde yakın zamanda rol alacağı öğrenildi. Dizinin Ekim ayı ortalarında Show Tv ekranlarında yer alması bekleniyor.  

Elif Sönmez Kimdir?

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde rol alan şimdide Aziz Dizisinde yer alması beklenen başarılı oyuncu Elif Sönmez 20 Kasım 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İtalya’da Güzel sanatlar okumuştur. Oyunculuğa merak salan Elif Sönmez daha sonra bunun için gereken eğitimleri almış ve diziler ve filmlerde rol almaya başlamıştır. Elif Sönmez bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlar arasında Yağmur Zamanı, Asi, Sonsuz, Gişe Memuru, Reis, Koyu Kırmızı, Son, Karadayı, Dayan Yüreğim, Siyah İnci, Asi ve Doğduğun Ev Kaderindir bulunmaktadır.

26-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar