Türk Sinemasının Büyük Ustasına ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ Verildi!

Türk Sinemasının Büyük Ustasına ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ Verildi!
Türk Sinemasının Büyük Ustası Nevra Serezli'ye ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ Verildi! usta oyuncu ödülünü Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Aytaç'ın elinden aldı. İşte detaylar!

Türk Tiyatro, Sinema ve Dizi dünyasının en önemli, en usta ve en özverili sanatçılarından biri hiç şüphesiz odur. Şimdiye kadar oynadığı tiyatro oyunları olsun, filmler, diziler olsun işinden ödün vermeyen, her şeyden önce işine saygı duyan ve etrafındakileri de buna yönelten ve işiyle gündemde olmayı isteyen büyük oyuncu Nevra Serezli yılların emeğini “Yaşam Boyu Başarı Ödülü” ile taçlandırdı. Ödüm Eskişehir Tepebaşı belediyesi tarafından Usta oyuncuya takdim edildi. İşte detaylar!

Nevra Serezli’ye Yaşam Boyu Başarı Ödülü Verildi!

Tiyatro denince akla ilk gelenlerden olan ve bu günlerde de Ağaçlar Ayakta Ölür oyunuyla sahnelerde olan ve yine başarılı oyunuyla genç oyunculara adeta taş çıkarttı. Usta Oyuncu Nevra Serezli yıllara sığdırdığı bu başarısını Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin verdiği 27. Ç.G.D Ödül töreninde aldığı “Yaşam Boyu Başarı Ödülü” ile bir kez daha kanıtladı. Usta oyuncu bu güne kadar aldığı pek çok ödüle ilaveten “Yaşam Boyu Başarı Ödülü” ile de taçlandırdı. Usta oyuncu Ağaçlar Ayakta Ölür Tiyatro Oyunu dolayısıyla ödül törenine gidememişti. Ancak daha sonra Tepebaşı Belediyesi Başkanı ile Eskişehir’de sahnelenmeye başlanan “Ağaçlar Ayakta Ölür” oyunu için kente gelen Serezli ile Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Usta oyuncu burada düzenlenen törenin ardından Belediye Başkanının elinden ödülünü aldı.

Bu Ödülü Kalbimde Saklayacağım!

27.’si düzenlenen Ç.G.D tarafından dağıtılan Uğur Mumcu’yu anma törenlerinde 19 dalda ödül dağıtıldı. Yaşam Boyu Başarı Ödülünü ise bu sene usta oyuncu Nevra Serezli aldı. Ödül töreninde Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç “Kendisinin tiyatro ile geçirdiği 53 başarı dolu yıldan dolayı bu ödüle layık görüldü. Nevra Serezli’ye bu ödülü takdim etmekten dolayı mutluluk duyuyorum” sözleriyle usta oyuncuya ödülünü takdim etti. Aldığı ödülden dolayı mutlu olduğu belirtilen Usta oyuncuda “Oyunum olduğu için törene katılamamıştım. Bu ödülden dolayı çok mutlu oldum. En güzel yerde, kalbimde saklayacağım, çok teşekkürler” ifadelerini kullandı.

1944 yılında dünyaya gelen usta oyuncu Nevra Serezli 54 yıldır sahnelerde yer alıyor. Usta oyuncu bugüne kadar onlarca tiyatro, sinema ve dizi filmde rol aldı ve aldığı bu rollerin hakkını fazlasıyla verdi. Oyuncu bu günlerde Ağaçlar ayakta ölür adlı tiyatro oyunuyla yine sahnelerde ve yine seyirciyle iç içe günler geçiriyor. Bizde usta oyuncuyu tebrik ediyoruz.

06-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar