Doğduğun Ev Kaderindir Final Yapıyor

Doğduğun Ev Kaderindir Final Yapıyor
Tv 8 ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen ve ikinci sezonunda olan yaşanmış hikayelerden yola çıkılarak hazırlanan Doğduğun Ev Kaderindir sezon sonunda final yapıyor.

Sezon sonu yaklaştıkça televizyonlar final yapacak ya da devam edecek dizilerini bir bir açıklamaya devam ediyorlar. Sezon boyunca reytinglerde iyi bir yerde olabilmek için oyuncu ve ekip olarak ellerinden geleni yapan diziler sonunda bunun karşılığını olumlu ya da olumsuz olarak alacaklar. Reytinglerde iyi olanlar ve hikayesi devam edenler gelecek sezon için yayın bileti alırken hikayesi biten ve ne yazık ki reytinglerde kanalını ve yapımcısını memnun edemeyenler ise final yaparak ekranlara ve seyirciye veda edecek. Final yapacağı açıklanan dizilere Tv 8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizide eklendi. İkinci sezonunda olan ve bu sezon ne yazık ki ilk sezonunu mumla aratan dizinin yapımcısı Onur Güvenatam dizinin sezon sonunda final yapacağını açıkladı. Final tarihi olarak ne bir tarih belirtilmese de Doğduğun ev Kaderindir’in Mayıs ayı sonunda final yapması bekleniyor.

Gerçek Bir Hikayeden Yola Çıkıldı

Tv 8 ekranlarında geçen sezon başlayan ve bu ikinci sezonu olan Doğduğun Ev Kaderindir ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlandı. Gerçek ve yaşanmış hikayelerden yola çıkılarak hazırlanan dizi aynı zamanda Gülseren Budayıcıoğlu’nun televizyona uyarlanan ilk eseri oldu. Peşinden başka eserleri de televizyona uyarlanırken ne yazık ki Doğduğun Ev Kaderindir ilk sezonda elde ettiği başarıyı ikinci sezonunda devam ettiremedi. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin yapım şirketi OGM Pictures’te bunun üzerine dizinin final yapmasına karar verdi. Yaşanmış hikayelerden yola çıkılarak hazırlanan dizide genç bir kadının kendisini büyüten ve annem dediği kişiyle gerçek ananesi arasında kalmasını ve kendi kararlarını almak yerine onları mutlu edecek karalar alarak yaşamasını ve gelişen olayları anlatıyor. Ancak dizi ilk sezonda elde ettiği reytinglerden ikinci sezonda çok uzak kaldı. Bunda hikayenin sıradanlaşması kadar Çarşamba günlerinin çok güçlü yapımlarla dolu olması da büyük etken oldu.

Final Tarihi Belli Değil

Oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Senan Kara, Fatih Koyunoğlu, Engin Öztürk, Naz Göktan, Hülya Duyar, Elif Sönmez ve diziden geçtiğimiz haftalarda ayrılan İbrahim Çelikkol yer alıyor. İbrahim Çelikkol’la başlayan dizi ne yazık ki İbrahim Çelikkol’un diziden ayrılmasıyla iyice düşüşe geçti. Bunun üzerine de yapımcı Onur Güvenatam dizinin final yapacağını açıkladı. Final tarihi belirtilmese de mayıs ayı bunun için şimdilik iddia edilen tarih olarak gözüküyor.

17-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar