Tuvana Türkay'dan Onur Tuna'ya büyük ayıp!

Tuvana Türkay'dan Onur Tuna'ya büyük ayıp!
Tuvana Türkay'ın Onur Tuna'ya yaptığı büyük ayıp gündeme bomba gibi düştü. 'Ağır Romantik' filmi galasında Tuvana Türkay'ın Onur Tuna'ya yaptığı gaf "Bu kadar da olmaz!" dedirtti.

Yasak Elma'nın başrolünde oynayan Tuvana Türkay'dan Onur Tuna'ya yapılan büyük ayıp gündeme bomba gibi düştü. Başrollerini paylaştıkları 'Ağır Romantik' filminin galasında Tuvana Türkay'ın Onur Tuna'ya yaptığı büyük gaf "Bu kadar da olmaz!" dedirtti. Bir anda buz kesen galada Tuvana Türkay'ın rol arkadaşı Onur Tuna'ya yaptığı gaf neydi? Onur Tuna bu ayıba nasıl tepki verdi? Şimdi detaylar.

Tuvana Türkay'dan Onur Tuna'ya büyük ayıp!

Her şey önceki gün İstanbul'da yapılan Ağır Romantik filmini galasında başladı. Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma'nın yıldız oyuncusu Tuvana Türkay, Ağır Romantik filminde başrol paylaştığı Onur Tuna'ya öyle büyük bir gaf yaptı ki yenilir yutulur cinsten değildi. Salon bir anda buz kesti. Galanın baş konuğu olarak sorulara cevap veren Onur Tuna, kendisine büyük ayıp eden Tuvana Türkay'a tek kelime diymeden salondan ayrıldı.

Eğlenerek Bu İşi Yaptık!

Oysaki her şey ne kadar da güzel başlamıştı. 'Ağır Romantik' filminin İstanbul galası vardı ve her şey muhteşemdi. Salon hınca hınç dolmuş ve birbirinden şık konuklar yerlerini almıştı. Anonsla birlikte yerlerini alan Onur Tuna ve Tuvana Türkay "Ağır Romantik" filmine dair magazincilerin sorularını cevaplıyordu. Film ekibi topluca basının karşısına geçmiş, tüm içtenlikleriyle sorulara cevap veriyordu. Önce Onur Tuna söz aldı. Yakışıklı oyuncu gelen bir soru üzerine "Eğlenerek bu işi yaptık" dedi. İşte ne olduysa ondan sonra oldu.

Kimse filmine kötü demez ki!

Onur Tuna'nın bu sözleri salondan büyük alkış aldı. Herkes keyifli ve mutluydu. Ta ki Tuvana Türkay'a mikrofon uzatılıncaya kadar. Eline mikrofonu alan Tuvana Türkay, "Biz çok eğlendik klişelerine girmeyeceğim. Kimse filmine kötü demez" diyerek gaip bir kahkaha attı. Bir anda salon buz kesti ve yüzlerce davetli şok oldu. Herkes Tuvana Türkay'ın bu gafına rol arkadaşı Onur Tuna'nın tepkisini merak etti ama Onur Tuna hiçbir tepki vermedi. Bir anda yüzü aslınan yıldız oyuncu salonu terk etti.

Tuvana Türkay Kimdir?

1990 İstanbul doğumlu oyuncu Bulgaritan göçmenidir. Beykent Üniversitesi Radyo TV Sinema bölümü mezunu olan Tuvana Türkay, oyunculuk kariyerine daha 9 yaşında başladı. Kent Şeker, Ayyıldız, Türk Telekom gibi reklam filmlerinde oynayarak oyunculuğa adım atan oyuncu birçok büyük firmanın reklam yüzü oldu. Özel bir akademi okulundan eğitim alarak oyunculuğunu pekiştiren güzel oyuncu, şan ve diksiyon dersleri görmeyi ihmal etmedi. Ilk deneyimini “Ayrılık Aşkta ve Savaşta Filistin” adlı diziyle yaşayan Tuvana Türkay, “Yer Gök Aşk” dizisiyle aranan isimlerden biri oldu.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

2011- Yer Gök Aşk

2013- Eksik Sayfalar

2014- Güvercin uçuverdi (film)

2016- Somuncu Baba: Aşkın Sırrı (film)

2017- Bir nefes yeter (film)

2019 – Yasak Elma (Dizi)

18-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar