Tuzak Dizisinde Talat Bulut'un Partneri Belli Oldu

Tuzak Dizisinde Talat Bulut'un Partneri Belli Oldu
Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Tuzak dizisi cast çalışmalarına devam ediyor. Dizinin kadrosuna genç ve başarılı oyuncu İlayda Çevik katıldı.

Son günlerde hakkında sıklıkla söz edilen yeni sezonun yeni başlayacak dizilerinden biri olan Tuzak hemen herkesin merakını celbediyor. Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve daha şimdiden iki ünlü ismi bir araya getiren Tuzak dizisi etkileyici bir intikam ve entrika hikayesini konu alıyor. Eylem Canpolat tarafından kaleme alınan dizinin şu sıralar cast çalışmaları devam ediyor. Ünlü ve usta oyuncu Talat Bulut ile son yılların gözde oyuncusu Akın Akınözü’nü bir araya getiren Tuzak dizisinin cast çalışmalarının bitirilerek bir an önce sete çıkması için yoğun bir mesai harcanıyor. Dizide ünlü ve zengin bir iş adamını canlandıracak olan Talat Bulut’un partneri olması için anlaşılan isim de belli oldu. Son dönemin genç yeteneklerinden biri olan ve geleceğin yıldızlarından biri olarak gösterilen güzel oyuncu İlayda Çevik Tuzak dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Tuzak Dizisi İddialı Geliyor

Tv 8 yeni sezona bomba gibi bir diziyle girmeye hazırlanıyor. Az ama öz dramalar üreten ve şu ana kadar ekrana getirdiği bütün dizileri seyirci tarafından izlenen ve iyi reytingler alan kanal 2022 – 2023 sezonu içinde iddialı bir proje üzerinde çalışıyor. Eylem Canpolat tarafından kaleme alınan Tuzak adlı etkileyici bir intikam ve entrika dizisinin cast çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Talat Bulut ve Akın Akınözü gibi iki ünlü ismi bir araya getirerek tüm dikkatleri üzerine çeken dizi şimdi de genç neslin başarılı ve güzel oyuncularından İlayda Çevik’le anlaştı. Genç oyuncu İlayda Çevik’in dizide Talat Bulut’un canlandıracağı zengin iş adamının sevgilisi karakterine hayat vereceği öğrenildi. Öbür taraftan dizide Avukat rolüyle seyirci karşısına çıkacak olan Akın Akınözü’nün partneri ise henüz belli olmadı.

İlayda Çevik Kimdir?

Bugüne kadar rol aldığı yapımlarda başarılı bir performans ortaya koyan güzel oyuncu İlayda Çevik, 22 Aralık 1994 yılında Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede de oyunculuk üzerine eğitim alan İlayda Çevik daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Genç ve güzel oyuncu İlayda Çevik bugüne kadar,

  • Kızım İçin
  • Karagül
  • İsimsizler
  • Savaşçı
  • Sen Anlat Karadeniz
  • Gel Dese Aşk
  • Sen Çal Kapımı
  • Bir Zamanlar Çukurova adlı yapımlarda rol almıştır.
11-08-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar