Yasak Elma Dizisinin Sete Çıkış Tarihi Belli Oldu

Yasak Elma Dizisinin Sete Çıkış Tarihi Belli Oldu
Fox Tv ekranlarında tam beş sezondur ekrana gelen ve bu sezon altıncı sezonuyla seyirciyle buluşacak olan Yasak Elma’nın sete çıkış tarihi belli oldu.

Televizyon dizileri arasında adı her geçtiğinde hiç izlemedim diyenin bile en az beş bölüm izlediği fenomen yapım Yasak Elma bir kez daha set başı yapmak için son hazırlıklarını yapıyor. Beş sezondur yayınlanan ve bu sezon altıncı sezonuyla seyirci karşısına çıkacak olan fenomen yapım bugüne kadar pazartesi akşamlarının en çok izlenen ilk üç yapımından biri olmayı başardı. Rakipleri bir bir final yaparak ekranlara veda ederken Yasak Elma her seferinde yeniden ekranlara gelmeyi başardı. Aldığı reytinglerle hem yapım şirketini hem de kanalı Fox Tv’yi oldukça memnun eden yapım kadın ağırlıklı izleyiciyi ekran başında tutmayı başardı. Güç, entrika, savaş, aşk, para ve iş dünyasını anlatan dizi Med Yapım tarafından hazırlanıyor. Dizi bugüne kadar birbirinden usta oyuncularla çalıştı ve hiçbir dizinin yapmadığını yaparak her sezon ana castın çoğunluğuyla yollarını ayırdı ve her sezona yeni bir hikaye ile başladı. Şimdilerde Yasak Elma yeni sezona yine aynı mantıkla hazırlanıyor.

Dizinin Çekim Tarihi Belli Oldu

Med Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinin başında gelen fenomen yapım Yasak Elma bir kez daha set başı yapmak için hazırlanıyor. Tam beş sezondur ekranlarda olan ve hatırı sayılır bir izleyici gurubuna hitap eden dizi bu sezon altıncı ve final sezonuyla ekrana gelecek. Her sezon final yapmak için yayına başlayan ancak aldığı reytingle kanal tarafından bir sezon daha uzatılan dizinin bu sezon (6. Sezon) final yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Dizinin 2022 – 2023 sezonunun çekim tarihi ise belli oldu. Diğer dizilerin aksine Yasak Elma bu sezon sete biraz geç çıkacak. Med Yapım dizinin set başı tarihini 15 Eylül olarak belirledi. Dizinin altıncı sezon yeni bölümlerinin ise ekim ayının ilk haftasından itibaren seyirciyle buluşması bekleniyor.

Fenomen Dizi Yasak Elma

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan ve beş sezondur ne saati ne de günü değişen Yasak Elma bir kez daha aynı gün ve saatinde ekrana gelecek. Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan Yasak Elma’da sezon sonunda Şevval sam ve Eda Ece’nin hikayesinin devam edeceği kesinleşmişti. Diziye veda eden Berk Oktay’ın yerine ise yapım şirketi yeni oyuncu arayışını sürdürüyor. Dizinin bu sezonu final sezonu olarak ekranlara gelecek.

11-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar