Twitter kısıtlaması Cem Yılmaz’a pes dedirtti

Twitter kısıtlaması Cem Yılmaz’a pes dedirtti
Cem Yılmaz: “Hayat kurtarılması için faydası olabilecekken Twitter’e kısıtlama gelmesinin var mı bir açıklaması? 3 gündür bir sürü faydası aşikarken. Böyle bir zamanda? Pes"

Kahramanmaraş’ta meydana gelen Pazarcık ve Elbistan depremleri sonucu enkaz altındaki yakınlarına ulaşmaya çalışan vatandaşlarımızın en büyük haberleşme kaynaklarının başında gelen twitter’a akşam saatlerinde  erişim sıkıntısı yaşanmaya başladı.

Twitter kısıtlaması Cem Yılmaz’a pes dedirtti

Sosyal medyadaki yavaşlık ve twitter’e girememe sıkıntısı devam ederken ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz’dan konuya ilişkin tepki geldi.Twitter’ın kısıtlanması sonrası yapmış olduğu paylaşımda “Hayat kurtarılması için faydası olabilecekken Twitter’e kısıtlama gelmesinin var mı bir açıklaması? 3 gündür bir sürü faydası aşikarken. Böyle bir zamanda? Pes” ifadelerini kullanan Cem Yılmaz bir an evvel bu kısıtlamanın kalkmasını istedi.

Sosyal medya kısıtlamasına siyasi liderlerden tepki

Deprem felaketinin 3. Gününde twitter kısıtlanmasına her kesimden tepkiler yağıyor. Depremle ilgili olumsuz haberler çıkmaması adına twitter’in yavaşlatılası sonrası binlerce kullanıcı twittere giremiyor. Konuyla ilgili başta Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener olmak üzere siyasi parti liderlerinden konuyla ilgili eleştiriler dur durak bilmiyor.

Celal Şengör:Twitter’ı yasaklayanlar suç işliyor

Habertük’te konuyu gündeme taşıyan Fatih Altaylı da derhal bu uygulamanın sonlandırılmasını dile getirdi. Programa telefonla katılan ünlü youtuber Oğuzhan Oğur,Haluk Levent ileortaklaşa çalıştıklarını belirtti. Sosyal medyanın yavaşlatılması sonrası kendi yaptıkları işlerinde %70 oranında yavaşladığından bahsederekbu uygulamanın derhal sona erdirilmesi gerektiğini ifade etti.VPN ile girebilirsiniz diyenlere de “Kesinlikle VPN twitterin yerini tutmaz. Zira hala twitter üzerinden bize ulaşan enkaz altından depremzedeler var. Bu kişilerin VPN kullanması imkansız. Bir can bile çok önemli.” dedi. Yine ünlü yerbilimci Prof. Dr. Celal Şengör “Twitteri kim yasakladıysa çok büyük suç işliyor” dedi.

Cem Yılmaz kimdir?

23 Nisan 1973 İstanbul doğumludur. Anne tarafı Selanik, baba tarafı Sivaslıdır. Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği eğitimini yarım bıraktı. Leman mizah dergisinde karikatür çizmeye başladı. Sonrasında Beşiktaş KültürMerkezi’nde yaptığı gösterilerle adını duyurdu. 1998 deki Her Şey Çok Güzel Olacak filmiyle oyunculuğa adım attı. 2000’deki Vizontele’de rol aldı. Gora, Arog, Hokkabaz, Yahşi Batı, Av Mevsimi, Pek Yakında, Son Umut, Ali Baba ve 7 Cüceler, İftarlık Gazoz, Arif 216, Karakomik Filmler 1-2 gibi birçok sinema filminde ve dizi filminde oynadı. Pek çok reklam filminde de oynayan Yılmaz hala aktif olarak dizi ve sinemafilm yapımları ile uğraşmaktadır.

09-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar