Uğur Uzunel Çöp Apartmanı Dizisine Katıldı!

Uğur Uzunel Çöp Apartmanı Dizisine Katıldı!
TRT 1 ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak olan ve iddialı kadrosuyla merak uyandıran Çöp Apartmanı Dizisine başarılı bir oyuncu daha dahil oldu. İşte detaylar!

Sezonun en çok merak edilen yapımlarından biri hiç şüphesiz TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Çöp Apartmanı dizisi. Dizi iddialı kadrosu kadar ilginç konusu ve hikayeleri ile de sezona damga vuracak yapımlar arasında gösteriliyor. Çöp Apartmanı TRT 1’in hiç şüphesiz en çok korkulan ve çekinilen yapımlarından olacak ve karşısındaki rakiplerini bir kez daha düşünmeye zorlayacaktır. OGM Yapım tarafından projelendirilen dizinin yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı üstlenirken senaryosu ise Deniz Madanoğlu tarafından kaleme alınıyor. Son yıllarda birçok kitabı diziye uyarlanan Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı kitabından esinlenilerek uyarlanan Çöp Apartmanı bir apartmanda yaşayan farklı karakterdeki kişilerin hayatlarını ele alıyor. Dizinin iddialı oyuncu kadrosuna son olarak yine başarılı bir oyuncu olan ve son olarak Afili Aşk adlı yapımda rol alan Uğur Uzunel’de dahil oldu. İşte detaylar!

Uğur Uzunel Çöp Apartmanı’nda!

Genç ve başarılı oyuncu Uğur Uzunel TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve iddialı hikaye ve kadrosuyla şimdiden merak uyandıran Çöp Apartmanı Dizisinin kadrosuna dahil oldu. OGM Yapım tarafından hazırlanan ve yeni sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Çöp Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Alper Saldıran gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin iddialı kadrosuna son olarak katılan Uğur Uzunel’de bu iddialı kadrosunun içinde yer alarak dizinin kadrosunu biraz daha korkulan hale getirdi. Dizide şimdilik hangi karakteri canlandıracağı bilinmeyen başarılı oyuncu son olarak Afili Aşk dizisinde rol almıştı.

Uğur Uzunel Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve yakın bir zamanda sete inecek Çöp Apartmanı dizisinin kadrosuna katılan Uğur Uzunel 12 Kasım 1988 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Sahne sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat dalında öğrenim görmüştür. Genç oyuncu ilkokuldan itibaren sahneyle içli dışlıdır. Pek çok yapımda rol alan oyuncu son olarak Afili Aşk’ta yer almıştır. Uğur Uzunel’in rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          El yazması

-          Ferah Feza

-          Şeref Meselesi

-          Nefesim Kesilene Kadar

-          Takım: Mahalle Aşkına

-          Aşk ve Mavi

-          İkimizin Yerine

-          Halka

-          Afili Aşk

09-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar