Ünlü Fenomen Danla Bilic yine çark etti! İşte gerçekler!

Ünlü Fenomen Danla Bilic yine çark etti! İşte gerçekler!
İki gün önce arkadaşı Cemal Can'ı ifşa eden ve aldattığını söyleyen Danla Bilic bugün neden çark etti? İşte çektiği videolar kadar çelişkileriyle ünlenen Danla Bilic gerçeği!

Sosyal Medya Fenomeni olarak ün yapan Danla Bilic yine gündem olmayı başardı. İki gün önce arkadaşı Cemal Can'ı ifşa eden ve kendisini aldattığını söyleyen Danla Bilic bugün çark etti. Çektiği makyaj videoları kadar gelgitleriyle de haber olan Danla Bilic neden çark etti? İşte gerçekler

Ünlü Fenomen Danla Bilic yine çark etti! İşte gerçekler!

‘Cemal Can'la 5 ay evli kaldık beni aldattı’. Dün bu köşede Danla Bilic ile ilgili haber yapmış ve gelişme olursa takipçilerimize duyuracağımızı belirtmiştik. Evet bir sıcak gelişme oldu ve Danla Bilic, bugün yaptığı canlı yayınla Cemal Can ile ilgili söylediklerinin şaka olduğunu belirtti. Gerçeğin ortaya çıkması üzerine biz de o bilgiyi takipçilerimizle paylaşıyoruz.

“Sadece Şaka yaptım!”

Çektiği videolarla 5 milyonun üzerinde takipçisi bulunan fenomen Danla Bilic iki gün önce takipçilerine açtığı Instagram canlı yayınında öyle bir itirafta bulunmuştu ki duyan herkes şok olmuştu. 7 Nisandaki iletişim ödülünü kazanan Survivor 2020 yarışmacılarından Cemal Can ile iletişim kuran Danla Bilic, yarışmacıya sık sık destek istemesiyle göze çarpıyor. Tv8’de yayınlanan Survivor yarışmacısı Cemal Can için sürekli destek isteyen Danla Bilic, iki gün önce şöyle söylemişti. "Şu an evli değiliz. Zamanında öyle bir dönemimiz oldu, 5 ay sürdü. Baktık evli yapamıyoruz, 'arkadaş kalalım' diye düşündük. Evet, ciddiyim. Can beni aldattığı için ayrıldık."

Bu açıklamayla herkes şok olurken tarafsızlık gereği biz de Cemal Can’dan bir açıklama bekledik. Ancak açıklama Cemal Can’dan değil yine Danla Bilic’ten geldi. Ünlü fenomen, canlı yayın sırasında gelen bir soru üzerine ise "Yarın neden magazindeyim? Can'la evliliğimizi söylediğim için mi?" yanıtını verdi. Danla Bilic, gündeme bomba gibi düşen 'evlilik' sözlerinin sorulması üzerine şaka yaptığını belirtti.

Survivor'da Mesajlaştılar

Survivor'da iletişim ödülünü kazanan Gönüllüler takımında yer alan Cemal Can Canseven, yakın dostu olan Danla Bilic ile haftalar sonra ilk kez konuşmuştu. Uygulama üzerinden birbirine mesaj atan ikili arasındaki yazışma herkesi kahkahaya boğmuştu. Onu çok özlediğini dile getiren Cemal, her zamanki duygusallığıyla yine ağlamış ve Danla Bilic’e “Arkamdan konuşuyorlar mı?" diye dert yanmıştı. Arkadaşını “aldırma” diyerek teselli eden Danla Bilic ise Survivor'ın zor şartlarında bronzlaşan Cemal’e beyazlatıcı krem de aldığını söyleyerek performansını övmüştü. Araya giren Survivor yarışmacı Yasin, Danla Bilic’i fena halde kızdırmış ve Yasin’i hesabını silmekle tehdit etmişti.  Survivor Cemal Can, her ne kadar duygusal bir yapıya sahip olsa da Survivor 2020’in en güçlü adaylarından biri olarak gösteriliyor.

21-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar