Ünlü İsim Muhabire Fena Patladı: Yatak Odası Sorulmaz!

Ünlü İsim Muhabire Fena Patladı: Yatak Odası Sorulmaz!
Ünlü isim kendisine neden çocuk yapmıyorsun diye soran takipçisine ve magazin muhabirine ders niteliğinde cevap verdi. İşte detaylar!

Magazin dünyası bugün ünlü bir ismin bir muhabirin sorduğu soru karşısında verdiği haklı tepkiyi konuştu. Sık sık gündem olan ve gazetecilik özellikle magazin gazeteciliğinin sınırları nereye kadar olmalıdırın cevabı verilemezken aslında bu sorunun cevabının muhabirlerin sorusunda değil karşıdaki ünlülerin cevabında olduğu ortaya çıktı. Gazeteci her soruyu sorar ama ünlüler mahrem sorulara isterse cevap verir istemezse vermez. Olay aslında bu kadar basit. Bugün ünlü şarkıcı Merve Özbey’de tam bu şekilde davrandı ve bir muhabirin Merve Özbey’in çocuk  yapıp yapmayacağına ilişkin sorusuna cevap vermedi. Yatak odası sorulmaz dedi ve olay bitti. İşte detaylar!

Yatak Odası Sorulmaz!

Şarkıcı Merve Özbey bugün Nişantaşı’nda görüntülendi. Özbey magazin muhabirleri tarafından soru yağmuruna tutuldu. Özbey daha önce sosyal medyadan bir takipçisinin “çocuk yapında görelim, herkes yapıyor sen daha yapmadın” şeklindeki bir yorumu karşısında isyan etmiş ve takipçisini de ifşa etmişti. Muhabirin bu olayı hatırlatması üzerine ünlü şarkıcı bu sorulara kızdı. Merve Özbey sosyal medya hesabından bu tarz soruları soranlara “yatak odası sorulmaz. Bu çok mahrem bir şeydir. Biz hangi ara samimi olduk da sen bana bunu soruyorsun? Belki gerçekten yapamıyorum, belki istemiyorum, belki Allah nasip etmiyor. Sosyal medyada herkesin birbirine kolay ulaşabiliyor olması böyle konuşma hakkını vermez” ifadelerini kullandı. Böylece bir ünlü isim kendisine nelerin sorulacağının ve sorulamayacağının sınırlarını net bir şekilde belirlemiş oldu.

Merve Özbey Kimdir?

18 Temmuz 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Merve Özbey ilk orta ve ise eğitiminin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Türk Sanat Müziği eğitimi aldı. Ünlü ismi ilk keşfeden yılların şarkıcısı Ebru Gündeş oldu ve Merve Özbey Ebru Gündeş’in vokali oldu. Daha sonra pek çok isme vokallik yapan Özbey kendisine albüm yapacak olan Erdem Kınay ile tanıştı ve 2012 yılında Kınay’ın çıkardığı proje albümünde Merve Özbey duman adlı şarkıya eşlik etti. Bu şarkı Merve Özbey’in geniş kitleler tarafından tanınmasını sağladı. Daha sonra bir kez daha Kınay’ın çıkardığı bir başka albümdeki Helal ettim şarkısını seslendirdi ve bunda da çok başarılı oldu. Ünlü isim ilk solo albümünü 2015 yılında Yaş Hikayesi adıyla piyasaya sürdü. Bu albüm de şarkıcı oldukça başarılı oldu ve listelerde ikinci sıraya kadar yükseldi.

16-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar